Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliden engelliye satılık Mercedes 2017 model GLA 200 FL AMG

Cango

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
15
Arabamı satışa çıkarıyorum mercedes gla 200 fl amg 9835 km temiz araçtır. 480 bin istiyorum alıcak olana hayırlı olsun.gaz fren aparatı üzerinde.İlgilenenler bana msj atabilir

https://i.hizliresim.com/FdI5Gc.png

Bu araçların yol tutuşu çok kötü .

Mercedes'in en tutulmayan arabası .

Yurt dışında 20 bin dolara bırakıyorlar . ( 140 bin tl )

Fiyatı çok abartmışsınız

@SERAFİM Ben yol tutuşuyla ilgili hiçbir problem yaşamadım gayette memnunum arabadan yurt dışındaki fiyat bizi ilgilendirmez ona bakarsan tüm yurtdışı araçların fiyatları buraya nazaran düşüktür zaten. Arabayı az kullandık kilometresinden bellidir o yüzden satış fiyatım budur.Gayette konforlu bir sürüş keyfi var arabanın.

Son düzenleme:
Sıfırı vergisiz 298 Bin TL ülkemizde.birde 2017 ... gerçek saticiysan temizinden 300 bin veririm.ha bu 2017 model yerine bu fiyata neden sıfır almıyorsun dersen.ugrasmak ve beklemek istemiyorum ondan.uc yıl kullanmissin sıfır olan aracın nerdeyse raporsuz fiyatina satmaya kalkiyorsun.arac ülkede 620 bin.otv ve KDV yi cikarinca sıfırı 298 bin.uc yıl kullanmissin 300 Bin iyi fiyat.satiyorsan aliciyim...??

Cango

aracı kaça aldınız sorması ayıptır... ? 2017 yılı satış rakamları mercede gla 200 amg benzin otomatik 217.800TL fatura fiyatı sende en fazla 150.000 tl almışsındır. çok istiyorsun bencede.. sende haklısın şuan ki fiyatları baz alarak aracım değeri bu ve bunu istiyorum diyorsun..

Üst Alt