Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliden engelliye satılık, tam otomatik Honda Civic

tiyatro_sahne

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2009 honda civigim var renk siyah camlar filimli deri koltuk alarm vs 43.000 de tam otomatik engelli aracı tertibatı üstünde coonet veya minibüs tarzı bi araba alacağım için satıcam aracımı servis bakımları tamdır ilgilenen arkadaşların tiyatro_sahne@hotmail.com veya 0535/877/85/79 not engelliden engelliye satıyorum

Merhaba ERCAN BEY...
Aracınızın özellikleri ,fiyatı, fotoğraflarını bizimle paylaşırsanız daha iyi olur...

resim konusunda hem fikirim ama fiyat konusuna hiç gerek yok, şimdi arkadaşımız yazacak bir fiyat, yok çok olmuş yok şöyle yok böyle bir sürü eleştiri yada görüş, her aracın bgir tasarruf değeri ve ederi vardır. ararsınız o zaman fiyatı sorup kararınızı verirsiniz. buraya daha önce aynı durumlarda fiyat yazıldığında konunun nerelere gittiğini biliyoruz. bu yüzden resim tamam ama fiyat olayı gereksiz bence.

uzaklar çok doğru söylüyorsunuz fiyat konusunda fakat resim yükliycem nasıl yüklendiğini bilmiyorum malesef :) bilen bi arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden çok tşk ler

Aracınız Lpg'li mi? Bende bu aracın sıfırını düşünüyordum ancak klasmanında en çok benzin tüketenler sıralamasında olduğundan uzak durmayı tercih ettim

hayır lpg li değil benzinli lpg taktırarak 6 yıl / 150.000 km garantisini öldürmek istemedim ayrıca tavsiye edebileceğim ilk 3 ün içinde bi araç sürüş keyfinin yanında can güvenliği çok önemli adamlar önce can güvenlik demişler

slm bende mersedes vito var 2003 otamatik full ilgilenirsen takas yapabiliriz yanlız esimlerini özelliklerini yükle ltf veya sahibinden e üye ol oradanda tanıtabilirsin

araç 2003 otamatik 170000km bakımlı vip yapılı(15000tl) buzdolabı(1000tl) deri koltuk çift sanruuf kılima harici araç içi soğutma abs ebv ebd çift airbek elektirikli camlar ısıtmalı ayna hız sabitleyici far yıkama spoyler vebosta kışlık yazlık lastikler yeni (1500 kışlık+1500tl yazlık ) YAZLIKLARI ALALI BİR AY OLDU lastikler mıchelen marka çelik jant gibi özellikleri var kazasız orjinal resimlerini gönderin bende göndereyim

Ercan Bey, 2009 model araba almışsınız. Bir engelliye satıyorsunuz mecburen. Yeni araba almayı düşünüyorsunuz. Fakat ÖTV indirimli araç satın alamazsınız ki bu şekilde.. Yani 5 seneyi geçmeden aracı kime satarsanız satın farketmez yeniden ÖTV indiriminden faydalanamazsınız. Bunu biliyor musunuz?

murat bey vito marka aracınız için ,engelli olmayan birine satış sözkonusu olabilirmi ben engelliyim fakat aracım var engelsiz bir arkadaşım bu tip bir araç arıyor satış oluyormu ,teşekürler.

ali ceyhan;

tabiiki engelsiz engelliye engellide engelsize satış yapabilir veya alabilir ben 2. el aldığımdan hiç bir pürüzü yoktur satışını ve devrini yapabiliriz

@tiyatro_sahne arkadaşım, yukarıda arkadaş sormuş ama cevap verilmemiş galiba.

Sen eğer engelli birinede olsa aracı satarsan , tekrar ötv indiririminden yararlanabilicekmisin acaba ????

Üst Alt