Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliden köprü diş tedavisi için ücret istenmesi doğru mu?

deasn12

Aktif Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
276
Merhaba arkadaşlar süresiz olarak engelli raporum mevcut. 1 Aydır devlet hastanesinde diş tedavisi görmeye başlandı.
Ön dişlerimde çürük ve kırılma sonrası 5 adet köprü diş uygulaması yapılıyor. Uzman doktor bana 1 adet köprü diş protez fiyatının 240 TL olduğunu ve toplam 1200 TL olduğunu iletti. Sizlere sormak istediğim engellilere uygulanan ücretsiz protez tedavisi yokmu ? SGK Normal vatandaşlardan almış olduğu ücreti engellilerden de alma hakkı varmı ?

Ben de bir şey sorucam, az önce okudum engellilerin diş tedavileri ücretsiz karşılıyor muş doğru mu? benim bir dişim dolgu var ama implant yaptırmak istiyorum.

Hem implant hem ücretsiz öyle bir dünya yok !

En az %40 engelli olan kişilerin özel sağlık merkezlerindeki implant tedavileri karşılanır.

Böyle bir şey okudum. Alman ! ben de inanmadım.Bu ülkede böyle bir şey mümkün değil .Milletvekili olamayıcağımıza göre.

Bana inandırıcı gelmedi hemde özelde umarım olur ama yapmazlar

1 senedir ön diş kırık dolaşıyorum yalnız daha iyi hava alıyorum ne ise şaka bir yana parasından öte ön diş olduğu için çoğuna güvenemiyorum doğal gözükmesini isterken porselen beyazı yapmalarından korkuyorum yoksa yaptırıcam ama %25 bile karşılasalar komple bakım yaptırırım :D : D

Üst Alt