Asr-ı saadet döneminde ki durumu sormadı size boğaçhan.Şimdiki durumda diyor.Sanmam ki engelli imam olsun...
kuzenim doğuştan görmüyor ün,iversite de öğrenci iken kastamonu da adını bilmiyorum camii hocasının yardımcısı sanırım müezzin olması lazım diyanete bağlı olduğundan o işi yapmıştı hoca ne yapıyorsa o da onu yaptırıyordu camaate
ha bu arada selenang bir daha siteyi ziyaret eder misin zbilmem lakin yine de yanıtlamak istedim...
haqni bir yerde sormuşsunuz ya din mi diye diğer arkdaşları bilmem lakin benim için ikisi de değil ha tamam belki bu site de belkide en son söz hakkına sahip kişilerden biri olabilirim bu yine de sorulara yanıt vermekten alıkoyamaz beni zira ne olursa olsun hala bire üyeyim bu site de nacizene ben bu tür başlıklarda inanın şunları düşünüyorum ne olur yanlış anlamayın bu sadece benim hislerim;
1-kişi buraya ya da benzeri yerlere gidiyor pragmatist biçimde o döneme kadar hiç farkında olmadığı ya da önemsemediği ,insanlardan bir güzel faydalanıyor sonra da ben aldım kardeşim alacağımı diyip gidiyor
2-ya da ömründe bir kez olsun özür nedir engel ne bileyim sakatlık o bu şu adı her ne ise bir kez olsun bakmıyor bakınmıyor ve bir anda uzman olmak istiyor ve yine kendi bencilliği ile bir anda gelip işini halledip tamamdır diyor
3-ömründe bir kez olsun engelli yaşamı için onların hukuki, sosyal-duygusal zihinsel bedensel sağlığı ve mutluluğu için elini hiç bir şekilde taşın altına koymamaış lakin ne hikmettir bilinmez işi düştüğü için kapıyı çalmaya gerek duymadan "huuuuuu baksanıza benim böyle böyle bir işim var yardımmmm" der gibi
4- vs vs vs
bu böyle artar gider belki de benim için bu tür başlıkların yahut soruların göze batması kısaca hayatın her alanına nükseden USLUP sorunu
tekrar etmekte fayda var sanırım lütfen bu sözleri bir engellinin topluma bakış açısı ya da pek çoğunun zannıyla onlara yardım için buraya yahut burası gibi yerlere giren kimselere tavrı yahut da engellilerin kendilerinden olmayandan öc alması vs vs vs gibi hissetmeyin en başta da dediğim gibi sorunuza yanıt verecek en son kişiyim ve eziliyorum açıkçası zira şu an belli bir engelim yok yani bir raporum ne bileyim gözle görünür farklı bir durum yok ha soracaksanız ne işin var kardeşim diye iyi güzelde aynı popülasyonun elmanı değil miyiz?
kusura bakmayın lütfen iyi çalışmalar size ve başarılar