Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler adına bağış toplama

YD55

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
0232 3120673 nolu telefon ile aramışlar. Telefon yanımda değildi, eve döndüğümde cevapsız çağrıyı görünce, işle ilgili kullandığım hattan aradım. Adını da unuttum, telefona çıkan bayan, bir gazeteden aradığını ve engellilere tekerlekli sandalye almak için, abone yapmak istediklerini söyledi ve 50 tl bağıştan söz etti.
Bunun üzerine kendisine; %59 oranında engelli olduğumu, engelli dernekleri olduğunu, bu tür dayanışmayı onların organize etmesi gerektiğini söyledim. Onlar dernekse, bizde gazeteyiz gibi sözler söyledi. Tamam hanfendi tamam... deyip kapattım.
Kendileri de engellimi dir, sormak aklıma gelmedi.
Bu şekilde bağış mukabili abone yapmak yasalmıdır?

Vay sahtekarlar vay
Sakın inanmayın böyle durumlara

Dolandırıcıdır

Rehber dışı engelle aramayı

%59 engelliyim. Sağlam bir insan, engelliler için benden bağış istiyor. Şu işe bak.:)

Şikayetvar Sitesinde beni arayan telefon numarası ile birlikte yayınlattım. Bir gazetenin görevi, haber yapmaktır. Geliri de, reklam ve ilan iledir. Engellilere tekerlekli sandalye için para toplama yetkisini onlara kim verdi? Düpedüz sahtekar bunlar. Arama motorlarında aradım, savcılık geçmişte dava açmış bunlara.
Sikayetvar sitesinde yayınlanan şikayetime lütfen destek verin ve facebook sayfanızda paylaşın. Şikayetlerden haberdar olan savcılık yeniden dava açar onlara..
Şikayet linkini aşağıya ekliyorum.

https://www.sikayetvar.com/engelli-sesi-gazetesi/engelli-sesi-gazetesi-bagis-istedi

Üst Alt