Engelliler ahlakı konularda daha mı duyarsız, Eğri oturup doğru konuşalım öncelikle kimse kimsenin kader ortağı değildir.her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır, kimileri sütten ağzı yanan yoğurdu üflüyerek yer, kimileride ekşi yoğurt yer,
Engelliler zaten hayata bir sıfır yenik başlarlar, yeni büyümekte olan bir çocuk gibi, Engellilerin neyi yapıp neyi yapamıyacakları kanunlarla yasalaştırılmıştır.Bir birlerine benzesede milyonlarca değişik insan faktörü vardır, malisef bu engelliler içinde geçerlidir.
Ben çok pasif bir engelliyin %40 raporun var, inanırmısınız bazen korkuyorum sen engelli değilsin diyeceklerdiye, sapasağlam Adamı hasta yapıyorlar, bende deliymiş gibi davranıyorum, neşaka alıştım ama, bakmazlarsa bakmasınlar bana, sanki az vergi verenlerle çok vergi verenler Maşerde toplanmıyacaklarmış gibi.
Engelliler ahlakı konularda daha mı duyarsız malisef daha duyarsızız daha acımasız, adeta 3 dereceden zanlıyız. Ben sonradan engelliyin, sınır boşalması yaşadım çarpıldım, inanıyorum ki benim yerinde kim olsa tepkisini dışarı verir, ben biraz fazla verdim fıtıh oldum evlat acısı✖
Çok zor günler anlatıyorum zaman zaman çok kuşkulu ve kinciyim ve sinirliyim, Allah ımı okadar sevmeme rağmen günaha girebiliyorum, küfür ve fetoş gibi lanet edebiliyorum gendeki evlat acısı✖ Kayserili ( kanserli) deyilim, Adanalı (( adriyalin) biride deyilim fakat yinede adriyalinim yükseliyor,
Engelliler ahlakı konuda daha mı duyarsız, Evet nekadarda İstanbul lu olmama rağmen sevginin, saygının, barışın, kardeşliğin mekanında yaşamış olsamda amına köyüm efheristo ohi ne sosoto kerden somov, ayın var aynı mal, salı verdiyse con suya, güneş sola sola.
Şerefsizler bana bir şey olmaz demesinler, biz kötü olmasaydık siz iyi olamazsınız demesinler insan dediğin Delikanlı olur amına koyum korkunun ecele faydası yok ana kuzusu ağzı süt kokuyor biliyorum kürtcüleri MHP lideri Et pazarı Kan pazarı, herşeyden kötüsü aç kurtlar esrarkeşler.
Engelliler ahlakı konuda daha mı duyarsız?✳? Bence en büyük onur ve gurur engellilerde vardır onlar şerefli oldukları kadar başkalarının şerefini kendi şekerleri olarak kabül etmezler onlar beynemel delikanlılar, sinekten yağ çıkarırcasına asla bir engelli hareket etmez. Engelliler adammı? engelliler adammı? okey oley