Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler biz platformu öz eleştiri

saysaffet

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Değerli bülent bey ve diğer forum yöneticileri tahminimce dün dü bi foruma baktım kayıtlı üye sayısının 50.000 aştığını yazıyordu. çok güzel ne mutlu sizlere ve bizlere.yarın 3 aralık dünya engelliler günü sizlerde bu toplumun engelli bireylerisiniz bu formu kurmakla zaten büyük bir sorumluluğu yerine getirmiş oluyorsunuz zaten amaaaa bu kadar üyenin bir şekilde bir araya getirilmesi veya değişik aktiviteler yapılarak sivil toplum örgütü haline getirilmesi bazı sorunlarımızı bir yerlere ulaştırma açısından daha etkili olcağını sanıyorum. Belkide sizlerin öncülüğünde bizlerin de desteği ile belki bir şeyleri daha iyi çözebiliriz diye düşünüyorum. Bu konuda değerli üyelerimizin de fikirlerini bekliyorum. Teşekkürler

evet çok doğru tespit 50,000 üyesi olan bi formuz sözde ama sayın Bülent bey form töneticileri bunu dediğin gibi iyi örgütleyip sesimizi iktidara daha net ve keskin olarak duyruruz ama siyaset yapmadan yapanada izin vermeden belki başarırız saygılar

bizlerin siyasetle işi olmamalı herkesin bir siyasi düşüncesi vardır mutlak ama bizim kişi hak arayışı olmalı

güncel

Bu konuda çeşitli defalar boyumuzun ölçüsünü aldık! :) Maalesef insanlar "işimi görüp giderim" demeyi tercih ediyor. Kimse bir hedef için güç birliği yapmaya istekli değil. Ayda 1 milyon tekil ziyaretçinin girdiği, 61 bin üyesi olan bu platform iş sokakta birlik olmaya gelince fos! Doğrusu ya, bende de bunu terse çevirecek motivasyon kalmadı. İnsanlardan beklentiye girdim mi hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor...

sizde haklısınız ama birlik olmassak haklarımızı isteklerimizi net yükses bir dille iletemeyiz buda acı bir gercek

Haklısın bülent abi söze gelince herkes bişeyler söylüyor.Fikir güzel ama maalesef yiğit meydana çıksın dediğimizde meydana çıkacak yiğit yok...

Bülent ey anladım şimdi bu konuya niye uzak durduğunuzu ''Bu konuda çeşitli defalar boyumuzun ölçüsünü aldık! :)''fakat sizlere pes etmek yakışmıyor gördüğüm kadarı ile savaşçı bir ruhunuz var(gaza getirmiyorum abi yanlış anlama)

Üst Alt