Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler.Biz sitesinde edindiğim izlenimlerim

Eshat

Aktif Üye
Konular
141
Reaksiyonlar
0
Engelliler biz sitesindeki, edindiğim izlenimler.

Yaklaşık olarak, 8 aydır Engelliler biz sitesine üyeyim. Bunun yaklaşık olarak, son 5 ayında sitede aktif olarak bulundum.

Bu şekilde bir site kurarak, Biz engellilerin hizmetine sunan, Başta Genel Yayın Yönetmenine ve bu site için emeği geçen bütün herkese ayrı, ayrı teşekkür ediyorum.

Yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla, engelli arkadaşlara bilgi, belge ve doküman bularak bilgilendiren, onların soru ve sorunlarına, elinden geldiği kadarıyla çözüm bulma gayretinde olan, Site Yöneticisinin de bu azimli çalışmasını takdire şayan bir çalışma olarak değerlendiriyorum.

Bunun yanında Editör ve Moderatör olan arkadaşlarımızın, bu siteyi bu şekilde düzenleyerek, bizlerin hizmetine sundukları için de, hepsine ayrı, ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Burada şunu da unutmamak gerekir ki; aktif olarak siteye katkıda bulunarak, birçok engellinin soru ve sorunlarına çözüm bulan, üye arkadaşlarımıza da buradan teşekkür etmek istiyorum.

Engelliler biz sitesinde bulunmuş olduğum 5 aylık aktif sürede, gerçekten çok güzel bilgiler edindim, çok güzel yazılar ve yorumlar okudum. Hatta bazı yazılardan ve yorumlardan o kadar etkilendim ki; anlatamam. Çünkü hissederek yazılan, samimi ve içten paylaşımlardı. Zaten bir yazının ve yorumun güzelliği de bana göre bu şekilde değerlendirilir.

Engelliler biz sitesinde birçok kişi ile tanışma, konuşma ve paylaşma duygusunu yaşadım. Çok fazla kişiyle olmasa da gerçekten samimi ve içten arkadaşlıklar edindim. Birçok kişi ile konuşarak fikir paylaşımı yaptım. Birçok kişinin duygularını, hislerini paylaşarak yaşadıklarına ortak oldum. Bunlar yaşama sevinci adına benim için gerçekten çok güzel ve anlamlı gelişmelerdi. Bu gelişmelerin ileri aşamalarda daha da artarak devam edeceği ümit ediyorum.

Bunun yanında engelliler biz sitesinde birçok yazı ve yorumlarımı, insanlarla paylaşma olanağı buldum. Yazı ve yorumlarımı paylaştığım ilk ve tek site oldu.

Burada yazmış olduğum yazı ve yorumlarını en sert dille eleştirerek tepki gösterenlerde oldu. En mütevazı bir şekilde destekleyerek teşekkür edenler de oldu. Buradan yazı ve yorumlarıma katkı sağlayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Zaten bizim de burada amacımız çeşitli konuları tartışarak, değerlendirmek ve en güzel fikirleri ortaya koymaktır. Bu koymuş olduğumuz fikirler doğrultusunda engelli olan bizler için en güzelini en iyisinin yapmaktır.

İlerleyen zaman dilimi içerisinde, bu güzel paylaşımların, bu samimi ortamın ve içten dostlukların daha da pekişeceğini umut ediyorum.

Herkese umut dolu, sevgi dolu, engelsiz bir yaşam diliyorum…

Eshat senin seviyeli,bilgili,saygılı,cana yakın bir insan olduğunu çok zaman önceden farkettim. O yüzden bu güzel düşüncelerinde ki samimiyeti çok iyi anlıyorum.Hepimiz sorunlarımıza çözüm bulduk,güzel arkadaşlıklar, dostluklar kurduk bu site sayesinde.Hepimizi iyi niyetli olursak ve paylaşımlarımızıda bu yönde yaparsak, bütün sorunlarımıza tamamen olmasa da kısmen çare bulacağımıza inanıyorum.Ayrıca senin bu sitede ki paylaşımlarını ilgiyle takip ediyor,siteye yaptığın katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.

Değerli Arkadaşım Lodos Denizcisi beni hakkımdaki düşüncelerin için teşekkür ettiğimi belirtmek isterim.

Bende sizin güzel paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyorum. Bu siteye önemli katkılar sağlayarak bir çok kişinin sorunlarına çözüm bulmanızı gerçekten çok anlamlı ve yerinde olduğunu da belirtmek isterim.

Zaten burada ki amaç bizim gibi engelli olan arkadaşlarımıza bir nebze de olsun, birşeyler verebilmek değil mi? Bizim için gerçekten bulunmaz olan bu teknolojik imkanları en güzel şeklide kullanarak insanlara bir şeyler kazandırmak değil mi?

O zaman burada samimi olmamak için, içten olmamak için, ben hiç bir neden görmüyorum. İşte burada birlik ve beraberlik içerizinde olarak, sorunlarımızı en samimi bir şekilde çözmemiz en güzeli olur.

Burada bir nebzede olsun mutluluğa ihtiyacı olan bir çok arkadaşımız var. Bunlara ufacıkata olsa umut olabilmek, onların umutlarını yeşertebilmek benim için ve burada samimi olarak duygularını paylaşan arkadaşlar için, bence mutlulukların en anlamlısı en güzelidir.

Sevgiler...

eshat gerçkten sağlam karekterli birisin bu yüzden seni tebrik edıyorum bu çok hoşuma gitti yazılara duygular yükleyip bunları anlatmanda inş hep aramızda olursun ve bzi o yazılarndan mahrum bırakmazsın.a.e.ol arkadaşım:)

Arkadaşım öncelikle samimi ve içten duyguların için teşekkürler ederim.

İnşallah ben burdayım, yine elimden geldiğince bütün konuları ve yazılarımı paylaşmaya çalışacağım. Tabi burada hep beraber hareket ederek, tek yürek olarak bir şeyler başarma gayretinde olacağız.

Sadece benlik kavramı ile değil, biz olarak hareket ederek, birbirimizi anlayarak, herşeyden önemlisi samimi içten, birbirimizi kırmadan en güzel paylaşımlarımızı yapmalıyız. Çünkü bizim için birlik be beraberlik çok önemlidir. Bizler önce kendi aramızda birlik olarak mücadelelerimizi kararlı ve azimli bir şekilde sürdürmeliyiz.

Buna o kadar çok ihtiyacımız varki;

Bizim için birlik ve beraberlik gerçekten çok önemli. Kendi aramızda birlik olmalıyız,buna tamamen katılıyorum.
Ama malesef öyle insanlar varki, amaçları sadece sataşmak, uğraşmak, kıskanmak... (sözüm bu ortamdan tamamen dışarı. kimse üstüne alınmasın lütfen)
önce karamsar art niyetli insanları hayatımızdan çıkratmalıyız...
Eshat yazın çok güzel ve çok mantıklıydı...

Değerli arkadaşım, düşüncelerin için teşekkürler.

Birlik ve beraberliğimiz adına, düşünceleriniz çok yerinde ve anlamlıdır. Zaten bizde hep beraber bu birlikteliği sağlamak için mücadele ediyoruz. Umarım en güzel birlikteliklerin, tek yürek olarak gerçekleşmesini temenni ederim.

Aynı zamanda, bazı arkadaşların karşısındaki kişiyi eleştirilerinde çok kırıcı olduklarını görmekteyiz bu durum çok üzücüdür. Sanki insanın hatasını arar gibi, kocaman bir metinden bir cümleyi alarak insanları eleştirmeleri de manidardır. Tabi eleştiride olsun. Tartışmada olsun. Lakin bütün bunlar nezaket kuralları dâhilinde olsun. Unutmayalım, karşımızdaki kişide bizim gibi engelli olan kader arkadaşımızdır.

Diliyorum ki; en güzel yarınların, en güzel şekilde birlik ve beraberlik içerisinde çıkmayı...

Üst Alt