Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler de elektrik faturasından indirimli olarak yararlansın

Konular
5
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlar engelliler elektrik faturasından indirimli olarak yararlanamıyor bunun üzerine düşelim ve biz engelliler de indirimden yararlanmak istediğimizi ilgili kurumlara bildirelim mail atalım desteklerinizi bekliyorum ben yazdım şu an sadece şehit ve gazi ailelerine indirim varmış ama neden biz engellilere de indirim olmasın özellikle ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMUNA bolca mail atalım dilekçe yazalım sizler de varsanız bu fikrime, desteklerinizi bildiren mesajlarınızla birlikte kuruma maillerinizi bekliyorum saygılar sunuyorum hoşçakalın...

Daha önemli haklarımız ellimizden alındı o haklarımız için sesimizi yükseltmemiz gerekirken elektirk indriminden faydalanmak benim için birşey ifade etmez..

çocuğun diz kapağından aşağısı yok %63 raporu varken oranını %27 ye düşürmüşler... bugun o kardeşimize yarın bize sesimizi bu doğrultuda yükseltmeliyiz

değerli arkadaşım ben sana bu konu en önemli diğerleri önemsiz diye bir cümle kullanmadım farkındaysan az ya da çok ne haklarımız varsa düşünmeliyiz peşine düşmeliyiz biliyorum rapor oranlarının sıkıntı olduğunu düşürüldüğünü elbette her haklarımız için çaba göstereceğiz bir yere başvuru yaparken dilekçe yazarken sadece kendim için değil hepimiz için sıkıntılarımızı belirtiyorum umarım az da olsa anlaşılmışımdır...

Evet arkadaşlar elektiriği indirimli kullanmak istiyoruz.
Lütfen yetkililer duysunlar bizi .

slm sana katılıyorum belki bir çok haklar gasbedilmiş olabilir anca hiç olmasa mevcut hakları korumak ve faydalanmak adına seni destekliyorum benimde her zaman düşündüğüm konu ancak nedense hiç kimse sıcak bakmıyor biz engelliler olarak hakkımızı aramaz almasak bize kimse günümüz şartlarında al bu seninhakkın demez dersede sanki lutuf da bulunmuş gibi davranır,bir an önce elektirik internet sabit telefon gibi hizmetlerden en azından indirimli yararlanmak için harekete geçmeliyiz hatt bu konuda geç bile kaldık bu konuları aslında engelli STK larda duyarlı olup harakete geçmeleri gerekiyo,o yüzden öncelikle bizler kendi icimizde bu konuda kararlı bir şekilde örgütlenmeliyiz EVET BEN HER ZAMAN BİR TAKIM HAKLARIN ALINMASI KONUSUNDA HER ZAMAN HAZIRIM SAYGILAR

Askerlik üç haftaya düşünce polis arkadaşda böyle talepler le gelmesi normal.!:)
Çifte standart ülkenin tek sorunu...
Yazısında gazi ve şehitlere ayrımcılık yapıldığını belirtmiş.! Evet devlet polisini, askerini bizlerden kayırıyor. Onlara verdiğini bize vermiyor..
Bence şikayet edicek biri varsa o da normal engelli.!
Gaziye 120 bin tl lik protez veren devlet ! Normal engellisine 2 bin tl ödüyor. Bunu izah edebilecek bir yönetici varmı :confused:
Siz indirimden bahsetmişsiniz. İndirim istediğiniz kurum özerk bir kurum..

türkcell ve belediyeler ve bazı özel hastaneler indirim yapabiliyosa telekomda elektirik dağıtım şirketleride pekala indirim yapabilir, bukonu bir veya birkaç kişinin talebiyle olmaz,türkiyedeki bütün engelli stk ların yöneticileri ve üyelerinin ve herhangi bir sty ya üye olmayan tüm engellilerin talebiyle olmayacak bir şey değil,öncelikle biz engelliler ve özürlüler olarak kendi aramızda bu gibi konularda fikir birliği yapıp ona göre detaylı teknik ve yasal bir çalışma yapmamız gerekir,gelin hep beraber bir çalışma yapalım özürlüler idaresi başkanlığına ve bu kurumlara dilekce ve maillerle isteklerimizi iletelim ne kaybederiz.saygılar

selamlar

evet irfan kardeş bende 1993 yılından %40 raporlu iki bacagında kalça çıkıgı olan biriyim. Meslegim elektrik ve malesef inşaatlarda çalışarak geçimimi saglıyorum. Yıllarca günü gelince erken emekli olabilirim diye dişimi sıkıp çalışırken, pat bir kanun 2006 da hakkımı elimden gaspetti devlet ve hiçbiryerde sesimi duyuramıyorum.

Üst Alt