Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelliler de sürücü belgesi harç için ücreti ödüyor mu?
ben harç ödemesini yaparken H sınıfı vardı ödemeyi öyle yaptım daha sonra ilçe nüfus müdürlüğünde ehliyetim b otomatik görünüyor engelli ibaresi olmadığı sıkıntı çıktı ilçedeki memur düzeltilmesi için il nüfusa yazı yazacağını söyledi.
Bende tam harç ödedim. Emniyetteki amir "h" sınıfında harç yok, sizinki "b" sınıfı ehliyet dedi. Ama artık "h" sınıfı kalmadı tamamı "b" oldu farklı olarak kodlar yer alıyor dememe rağmen, "bizim elimizdeki yazıda "h" sınıfı harçtan muaf yazıyor, "b" için böyle bir şey yok" diyerek tam harç yatırttı. Maalesef oradaki yetkilinin inisiyatifinde tamamen.
Sistem karman karisik madem h sinifi yok niye bankalarda h sinifi odemesi var ziraat atmden h sinifini gorunce h sinifi yatirtim ilce nufustaki memur vakif banka git eksik parayi tamamla dedi oraya gittim onlarda sen dogru yatirmisin bizde olsak sizden h sinifi ucreti alacaktik dedi geri gonderdi sonra ilce nufustaki memur aa evet siz dogru yapmisiniz ilce milli egitim size normal b sinifi girmis ondan dedi milli egitime gonderdi onlarda biz dogru girdik kursunuz hata yapmistir dedi kursu aradik onlarda biz de dogru yaptik dedi suan kim neyi dogru yapti kim neyi yanlis yapti belli degil sonumuz hayr olsun
Merhabalar arkadaşlar, benim H sınıf ehliyetim var ve bunu şimdi B sınıfı ile yenilemek üzereyim, sizden öğrenmek istediğim
2019 Harç ücreti ne kadardır? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirler mi?