Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler EKPSS için Ankara'da toplanıyor. Lütfen Destek Olalım: 1 Haziran 2018

Konular
23
Reaksiyonlar
0
ATANMAK İSTİYEN HERKES İCİN BÜYÜK BİR ADİM ATMAK İÇİN BİR OLMA ZAMANİ

ÖNEMLİ!!!

Bir haftadır bakan hanım, bakan danışmanı, bakan özel kalemi ile görüşüp randevu talep etmiştik Facebook guruplardan ise, bakan hanıma cuma gününe kadar süre verdik diye paylaşımlar yaptik nihayetinde bugün öğlen üstü randevu talebini oluşturan iki arkadaşımızı özel kalem müdürü aradı. Bakan hanım seçim çalışması için Adana'ya gidiyor seçimden sonra söz Randevu verelim diye söylemde bulundu.
Demokratik yollardan görüşme talebini defalarca arayıp dile getirmemize rağmen red eden bakan hanıma söz söylemeye zamanı geldiğini düşünüyoruz.
Akşamüstü engelliler konfederasyonu başkanı Turhan içli ile görüştük ve ilk önemli adımı atmanin gerektiğini düşündük

1 Haziran cuma
10;30' devlet personel başkanlığı önünde basın açıklaması, akabinde grup dağılmadan çalışma bakanlığı önüne gidilip ses duyuracagiz bakan hanım bakanlıkta ise bakan hanımla değilse bakan Hanım'ın müsteşarı ile görüşüp söz alamadan geri dönmek yok bu büyük adımı atmak için geleceğe daha emin adımlarla yürümek için bir olma vakti
Gelemeyen arkadaş Twiterdan baskıya devam edebilir gelmek isteyip maddi sorunlar yüzünden gelmeyen arkadaslara ise maddi yardım toplamasi gerekiyor herkes tasin altına elini koysun

Tarih 01.06.2018
Saat ; 10;30
Yer ; Ankara Kızılay devlet personel başkanlığı önü,
İzmir caddesi

Program; devlet personel başkanlığı önünde basın açıklaması, akabinde çalışma bakanlığı önüne metro ile gidip taleplerimizi iletip söz Almaya çalışmak

Şimdi destek olduk olduk
Yoksa iş işten geçecek ben Turhal beye ilettim
Alımlarına her zaman ki gibi Temmuz’da olmasını talep edeceğiz

Skolyoz23

Kardeşim senin bu konu da bilgin var mi face de toplanan bir grup var onlar düzenliyor bunu ne yaptik yaptik yapamadık hersey biter

Bu konuda toplu olarak bir destek varsa ben de katılmak isterdim. Yalnız maalesef ki okulum bu yıl bitecek. Finallere denk geliyor...

Mardin de yaşıyorum, özel sektördeyim. İzinlerimi hastalığımdan dolayı daha önce kullandım. Çıkıp gelirsem işten çıkarılacağım lakin sosyal medyada veya maddi açıdan gücüm yettiğince yanınızdayım. Payıma ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Atanmam imkansız ama sınırda olan arkadaşlarımın hayalleri gerçekleşsin diye bu süreçte elimden ne geliyorsa yapacağım.

Maddi olarak elimden geldiğince yanınızdayım ve destek olmaya hazırım

Aslında benim bir fikrim daha var, siz nasıl karşılarsınız bilmiyorum. Trajı yüksek bir gazeteye yarım sayfalık ENGELLİLERDEN DUYURU şeklinde isteklerimizi belirten (atama tarihi ve sayısı v.s..) bir demeç yayınlatırsak çok ses getirir. Gerekli reklam parasını aramızda toplarız. Ankara'daki Engelliler Konfederasyonu Başkanı Sayın Turhan İÇLİ öncülüğünde böyle bir işe kalkışılabilir. Bu duyuruda engelli vatandaşların seçim arifesinde hükümet tarafından gözden çıkarıldığını da dile getirirsek ciddi adımlar atacaklarını düşünüyorum.
yusufyüreklim Skolyoz23

Merhaba arkadaşlar sınav sonuçları açıklandı herkese hayırlı olsun inşallah herkes istediği yere atanır.Arkıdaşlar engelli ataması ARALIKTA diye ve 2500 kişi alcaklarmış diye bazı sitelerde yazıyo.Daha neyi bekliyoruz HAZİRAN yada TEMMUZ ayında atamamız olsun zaten güvenlik sorşturması için 3-4 ay gine bekliyeceğiz ve EN AZ 7500 KADRO İSTİYORUZ.BU İSTEĞİMİZİ DEVLET BÜYÜKLERİMİZE İLETEBİLİRSEK ONLARDA BİZE HAK VERİRLER VE ATAMALARI ÖNE ÇEKERLER

ARKADAŞLAR ZATEN KPSS(NORMAL) VE ENGELLİ ÖĞRETMEN ADAYLARI HAZİRANDA ATANACAK BİZ NEYİ BEKLİYORUZ EVDE BOŞ BOŞ OTURMAK SİZİ CANINIZI SIKMIYORMU.BİZİDE KPSS(NORMAL) ADAYLARI GİBİ HAZİRANDA ATAMALARI LAZIM

mardin2147

Arkadasim bu mantikli destek cikilirsa neden olmasin artik bizler elimizden ne geliyorsa yapmamız lazim yoksa o kadar emek ve cabamiz atanamayarak yok oluo gidecek. Ama ne yazik ki arkadaslarimiz bu siteye girip yorumlar yazip görüşlerini dahi bildirmiyorlarken nasil sesimizi cikarmak icin birlik olabiliriz ki..

Arkadaslar birde bi konu var face de bu ankara da toplanma işini organize eden arkadas bu yaziyo paylasmis ne kadar gercekci sizce. Gerçi bu saatten sonra inanmaktan baska caremizde yok zaten.

ARKADAŞLAR 1 HAZİRAN CUMA KADRO ARTIRİMİ İÇİN DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE BASIN AÇIKLAMASİ YAPİP ÇALIŞMA BAKANLIĞI ÖNÜNE GİDİLECEK HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA ATSIN

Bugun Bakanın kız kardeşi aynı zamanda danışmanı ile görüştük engelliler duruduramiyiruz 500 kusur kişi basın açıklaması eylem yapıp bakan Hanım'ı. Protoste edecek dedik konu nedir dedi sok oldu Ekpss atamasi diyince zaten atama olacak neden protoste dedi ilk atama sayılarına bakınca en az sayı en az 6-7 bin olması lazım dedik bu tür eylemlere gerçekten gerek Yok sayı artabilir bunun için çalışmalar yapabiliriz arkadaslar lütfen sakin yapmayın dedi bayağı bir korktu ben size devlet personel başkan vekili Enes beyden Randebu alalım dedi bizde defalarca görüştük Enes beyi aşan durum diyince bakan hanım şehir dışına ozman bakanın müsteşarındam randevu alalım dedi bizde tamam dedik sonra eski bakan Faruk Çelik i aradik daha öncede aramıştik bakan hanıma ulaşamadım ama müsteşar Ahmet Erdem mi arayıpi sizin talebi bildirdim dedi Faruk Çelik şuanda haklı olan sizsiniz sessiz kalmayan gerekirse Adana'ya gidin gerekirse hergun basın açıklaması yapıp bakanlığı arayın sıkıştırın dedi bu sayı artması çok zor bişey değil dedi

keşke 2 haziran c.tesi olsaydı :( İnanın gelme şansım hiç yok

Şu gazete işini de bir düşünün derim. En azından engelli derneklerine yakın olan arkadaşlarımız farkındalık yaratabilir.

Arkıdaşlar herkes ailesi ve tanıdığı kişilerle gelsin kalabalık görünelim

Atamalarda engelli grubuna göre eşit alımlar olsun diye eylem yapsak daha iyi olmaz mı
Ortopedi %20
İşitme. %20
Görme. %20
Zihinsel. %20
Diğer. %20
Bunun için dilekçe göndermiştim. Konu ile görüşülüyor bilgisi geldi

Ben de gelebilir miyim bir bidon benzinle
Ama oraya değil yanınıza değil

arkadaslar gercekten bu adimla secim arefesinde guzel seyler olabilir.ozellikle 80 alti almis arkadaslar icin ayri bir avantaj...ilk atama ne kadar cok olursa diger atamalarda daha dusuk alan arkadaslar daha rahat atanirlar ins...umarim herkes bu konuda duyarli olur...

Arkadaşlar, Ankara'da olanlar varsa muhakkak destek versin. resmen şaka gibi devletin bir bakanlığı olan adalet bakanlığı 6 ay içinde 15 bin memur alımı yaparken koskoca Devlet toplamda 10 Bin Engelli alımı yapamıyor mu

Ben ankarada özel sektörde çalışıyorum.Hastaneye gitmek için bile zor izin alırken, izin alıp gelebilmem çok zor.haftasonu ve akşam dışında zaman yok ama izin almak için elimden geleni yapıcam ayın biri için.İş katılıma gelince ortalarda kimsecikler olmuyor.Fazla katılım olacağını zannetmiyorum.2016 3. atamayı yaptıran engelli arkadaşlar bayan bakandan randevu alıp makamında ziyaret etmişler.

Ankara içim planlanan organizasyon bazı gelişmelerden dolayı şu anlık iptal edilmiştir.

Çalışma Bakanlığı Müsteşarından randevu almaya çalışıyordu. Randevu aldırlar sanrıım. Hadi inşallah

AYAZ1
İşte bütün mesele bu, hedefi doğru belirleyip oraya koşmak, toplanmak biseye yaramıyor, doğrudan bı muhatap bulmak gerekir. Ya da parti mitingine toplu olarak gidip orda sesi duyurmak gerekir...mutlaka değerlendirilecektir bu şekilde!

hsynnml
İhtimalli kesin olmayan bilgileri kesinleşmeden lütfen paylasmayalim, umutlanmak ve sonrasında hüsran olması acı oluyor...

Arkadaşlar tweeter da engelliler gündem grubu var herkes oraya gelsin çalışma yapıyoruz belirli sayımız var sizlerde katılın

Bekliyoruz arkadaşlar tweeter a herkesi katılın

randevu tarih saat ve adresini yazın bende geliyorum

Smilemisty
bencede oyle mutlu ve tatmın oluyor bana ilk kez unlike verdi :)

Ben Mardin'den Ankara'ya DPB'ye gelmeye çalışacağım. Gelmek isteyen tüm kardeşlerime yardımcı olmak isterdim ama işsizim daha 2022 maaşımı yeni bağlıyorlar onu da 9'unda alacağım.

Son durum nedir, DPB önünde toplanıyor muyuz yoksa iptal mi?

Üst Alt