Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler Federasyonu başkanı görevden alındı [Bilgi]

zafer yürek

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Engelliler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Refik Oymacı (Tolga Caner nickli) ani bir kararla görevden alındı. Yerine başkan yardımcısı Ararpoğlu vekalet ediyor.
Nedeni henüz bilinmeyen darbe sonrası devrik başkan M. Refik OYMACI sessizliğini koruyor.
Uzun süredir de www.ef.org.tr adresi kapalı durumdaydı.

Hangi Konfederasyona bağlı bu federasyon?
Bir federasyon başkanının görevden alınabilmesi bu kadar kolay mıdır? Meraktan soruyorum...

Sakatlar Konfederasyonuna bağlı olması lazım... ( Tabii bağlı ise :) )

[size=4]Bedensel Engelliler Federasyonu’nda Genel Başkan Refik Oymacı’nın uzun süredir ortalarda görünmemesinin ardından olağanüstü kongre kararı alındı. Başkan Oymacı da görevinden uzaklaştırıldı.

Yönetim kurulunun ortak kararı
Bedensel Eneliler Federasyonu’nda yaşanan gelişmeler kafaları karıştırdı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Genel Başkan Refik Oymacı görevinden uzaklaştırıldı. Bedensel Engelliler Federasyonu’ndan yapılan yazılı açıklamada kararın yönetim kurulunun ortak kararı olduğu belirtildi.

Arapoğlu vekaleten
Bu güne kadar Refik Oymacı tarafından yürütülen Genel Başkanlık koltuğuna da Bedensel Engelliler Federasyonu Genel Sekreteri Emriye Arapoğlu vekalet edecek. Bedensel Engelliler Federasyonu’ndan yapılan açıklamada görevden uzaklaştırma ile ilgili herhangi bir bilgi verilmesi yerine “Görülen lüzum üzerine” ibaresinin yer alması kafaları iyice karıştırdı.

Genel kurul yapılacak
Öte yandan yönetim kurulu kararıyla Federasyon Başkanlığına vekaleten atanan Emriye Arapoğlu’nun olağanüstü kongreye kadar başkanlık görevini sürdüreceği de gelen haberler arasında. Federasyonun olağanüstü genel kurulunun ne zaman yapılacağı konusu da henüz netleşmiş değil.

Oymacı sessizliğini koruyor
Devrik Başkan Oymacı’nın Bedensel Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu’nun verdiği kararı nasıl değerlendireceği merak konusu olurken kararın kendisine bildirildiği de açıklandı. Oymacı’nın yapılacak olağanüstü genel kurulda Bedensel Engelliler Federasyonu Genel Başkanlığı’na yeniden aday olup olmayacağı konusunda da herhangi bir açıklama yapılmadı."

ADAPOSTASI
31/07/2007[/size]

artık 2 adet konfedarasyon var arkadaşlar acaba hangisine

Üst Alt