Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için Avrupa'daki muzelere giris..?

ersin1986

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba herkese.Agustos ayi sonunda italya'ya gidicem ve merak ettigim oradaki muzilere ucretsiz giris hakkimiz var mi?Varsa ne yapmak gerekiyor bilgisi olan arkadaslarin bilgilendirmesini rica edecegim.

elalemin ulkesinden gelen engelliye avrupalinin musamaha gosterecegini ummuyorum.savas multecilerine bi kasik corba vermek dursun sinirlarini kapatan avrupaya insanlik namina pek beklenti olmaz.
italyada parali muzelerde var ama ucretsiz girilen muzelerde var. inan o muzeleri bile geze geze bitiremezsin.hic turkiyedeki muzeler gibi fakir degil.adamlar butun ulkelerden kacirabildikleri kadar tarihi heykelleri materyalleri kacirabildikleri kadar kacirip muthis bi sekilde duzenleyerek goz zevkine sahane bi sekilde sunmus vede koruma a;tina almislar.gez gez bitiremezsin.parali muzelerede gitsen helal hos oplsun dersin.o kadar guzel, doyurucu muzeleri varki icinden cikmak istemezsin.sen yasadin, italyada muze gezmek...
ingilteredede oyle cok parasiz gidilen muzeler varki, muzelerden baska tarihi kiliseleri o kadar cok vede cok guzel. gez gez bitmiyor. valla parali muzelerine hemen hemen sira kalmadi gibi. londra ve bath gezip bitiremedim. eger bu kadar pahali bi yer olmayaydi ingiltere gene giderdim.

Üst Alt