Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizzat ben geçirdiğim trafik kazası sonucu 12.5 ay cezaevinde kaldım. Geçirdiğim kazada da kendim de omurilik felçlisi olarak tekerlekli sandalyeye mahküm kaldım. Cezaevi ağır engelli biri için çok çok zor. Anlatılmaz. Ama ben çok şanslıydım. Çünkü bana arkadaşlar yardım ediyorlardı. Yanlız bunu da iyi bilin ki, herkes cezaevinde yardım etmez. Türkiye'de engellilere tek uygun cezaevi, metris R tipi cezaevidir. 138 kapasiteli, odalar 2-3 kişilik ve sanırım 28 sağlık çalışanı varmış. aslında beni buraya göndereceklerdi ben istemedim. aileme çok uzak olduğu için. Ama evi istanbul ve çevresinde olanlar için çok iyidir. Gerçi cezaevi iyi olmaz da.. diğer cezaevlerine göre... son çıkan yasayla Türkiye genelinde 400'e yakın bakıma muhtaç ve cezaevi şartlarında hayatını yanlız idame ettiremiyen ve toplum güvenliği açısından tehlike oluşturmayacak kişiler serbest bırakıldı. Ben bu yasadan faydalanarak 1 şabat'ta cezaevinden çıktım..
cok gecmiş olsun ALLAH bırdaha nasıp etmesın kaza senınde omur b oyu hapıs etmıs gercı tekerleklı sandalyeye kader dıyelım ALLAH a emanet ol baska arkadaslar yokmu bılgısı olan
evt cezaevindekilere af verilmelimi ben cezaevinde 20 aydır yattım millet af beklio orda hangi koğuşa gitsem af başka bişey yok özelliklede erdoğandan af bekliolar
Geçmiş olsun diyorum allah kimseyi düşürmesin, de kardeşim yanlış anlamada engelliye ceza evinde ayrı koğuş vs durumlar nasıl oluyor örnek olarak bir suç işlendiğinde engelli kişi veya kişiler diğer suçlularla beraber mi kalıyor bilgin var mı merak ettiğimden dolayı sordum.
bursa e tipi kapalı cezaevinde sadece 1 koğuş var b-1 revir koğuşu bu koğuşta hasta ve engelliler kalıo bende bu koğuşta uzunca süre yattım fakat koğuşun tek farkı iki banyosu tuvaleti var diğer koğuşlarda 1 banyo ve tuvalet var dolaplarda biraz büyük diğer koğuşlara göre bide sigara içilmio o koğuşta bunun dışında bi farkı yok cezaevi yönetimide duyarsız fazla ilgilernmiolar hastalar pislikten kokuyolar yani tam anlamıyla cezaevi orası
evt hasta yasası var ama sadece lafta orda felçliler hastalar yatıo tahliye etmiolar yatırıolar yani prosüdür gereği dilekçe yazdırıolar tahliye olmak için ama bide adli tıpa gidip ordan cezaevinde kalamaz raporu almak gerekki adli tıpada gidemiolar daha bunu bile yapmıolar