Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için Denizli Halk Eğitim Merkezinin hangi kursları açmasını isterdiniz?

Nevra

Aktif Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
9
merhaba arkadaşlar böyle bi konu başlığı açtım amacım Denizli'de küçük çapta bi anket yapmaktır.
Denizli'de engellilere yönelik ne tür kursların açılmasını istersiniz?

lütfen benimle burda fikirlerinizi paylaşınız .Ne tür kurslar istediğinize ve neler yapabileceğimize bakalım. Sizden ricam bu konuyu güncel tutalım kısa sürede ortaya bişeyler çıkarmaya çalışalım.

Herkese şimdiden teşekkürler ve iyi günler.

merhabalar. denizlide hemen hemen hertürlü kurslar açıldı. bence en önemlisi kariyerle ilgili, iş imkanıyla ilgili kurslar açılırsa daha iyi olur. örnek veriyorum; halı dokuma kursu, havlu bornoz işleme kursu, ahşap işleme ve boyama, bilgisayar işletmenlik, muhasebe, tıp sekreterliği gibi bu ve buna benzer iş olanağı sağlayacak kurs sertivikaları elinde olan engelliler biraz daha şanslı olabilirler.

çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için :)

Denizliyi bılmem ama asp,php,auto cad,mcse bu egıtımler verılse cok guzel olur

arkadaşlar ne tür kurslar isterdiniz lütfen fikrinizi paylaşınız. ayrıca edipbalkan fikrini paylaştığın için teşekkür ederim

iş imkanı dışında pek bilinmeyen sanat ve spor kursları güzel olur; ancak denizli halk eğitim merkezinde ne zaman böyle kurslar açıldıysa yeterli kursiyerin katılmamasıyla kapanmıştır

yeterli kursiyerin olmaması nedeniyle kapanıyor çünkü kimsenin kurstan haberi olmuyor.bu sefer elimizden geldiğince duyuracağız ki kapanmasın

arkadaşlar illa ki denizlide olmanız şart değil en azından fikrinizi paylaşın benle...

Bence telkarecilik (gümüş işlemeciliği)kursu açılabilir hem hobi mahiyetinde hemde katkı saglamak için çok uygunama sabır gerektiren bir olay...

sabırmı?? bence biz engellilerin sabır göbek adı :)

arkadaşlar düşüncelerinizi alalım neler yapılabilir ne tür kurslar??

Üst Alt