Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için elektrik-su vb. faturalarda indirim oluyor mu?

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
K

kutup yıldızı

Şunu öğrenmek istiyorum.evde kendi yada evde yaşayan engelli biri var ise gelen faturalarda (elektrik,su v.s...)indirimli yatırma gibi bir durum varmış. yada vergisi i düşürülüyormuş ne, tam emin degilim...
bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

suda varda elektrikte varmı bide her şehrin belediyesi yapıyomu bunu

bunun için ne gibi prosüdürden geçiliyor.sadece su idaresinemi başvuruluyor.rapormu gidiyor?nasıl oluyor acaba!neler yapmam lazım açarmısınız?

Elektrik,telefon ve doğalgazda indirim yapılmıyor.

Bazı belediyeler sadece engelli bireylere değil aynı evde yaşayan ailesinede su faturasında indirim uyguluyor. Bulunduğunuz ilin belediyesine giderek böyle bir indirimin var olup olmadığını öğrenebilirsiniz

Eğer indirim varsa, İstenilen evraklar şunlar.

1- Engelli olduğunuzu belirten sağlık raporu
2- İkametgah ilmuhaberi
3- Vukuatlı nüfus cüzdanı örneği
4- Engelli kişinin vasisi iseniz vasi belgesi.

gelin izmire :) burda engellilere yardımda bulunmak için gerekeni yapıyorlar .

Asıl yüksek gelen faturalarda indirim yok.Su fatrurasında indirim olsa nolur olmasa ne.bana gelmiş 2 küsür su faturası.Hemde yazın ortasında.Oysa elektirik faturası 50 den aşağı gelmiyor.Özellikle kışın elektirik sobasından ve akülü arabadan dolayı yüz tl yi buluyor.zırt pırt zam yapmayıda ihmal etmiyorlar elektiriğe.İş yapacaklarsa elektirikte indirim yapılsın biran önce.

internet bedava olsun :D elektirik %50 indiri olsun suda %5 olsada olur olmasada olur :D

su indirimi

Su indirimi belediyelere göre değişiyor Ankara' da kesin var ve Elazığ'da var sanıyorum ama kişinin çalışıp çalışmamasına da bakıyor olabilirler su da.

bu uygulama meclisden geçmiş.adanada yapılacakmış adanadaki arkadaşlara duyurulur.
suda indirim yapılacakmış.

Üst Alt