Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelliler için en hesaplı ve kotası fazla olan tarife nedir?
mesele mobil internetse (20gb), konuşma (hy 750dk) ve mesajlaşma (hy 750sms) az kullanılacaksa türk telekomun doyasıya portföyü en hesaplısı... bu fiyata bu kadar mobil internet kotası veren başka operatör ya da tarife (türk telekomda bile) bulamadım... tarife faturasız hatta ve 3 aylık süreyle geçerli ve geçerlilik süresi bitince otomatik yenilenmiyor, paketi (doyasıya portföy) müşterinin yeniden alması gerekiyor...
paket fiyatı 95 lira, ilk başta büyük görünüyor ama bunun 3 ay süreyle geçerli olduğunu unutmayın... paketi iki kez aldım, bu ikinci paketimin 3 aylık süresi 4 gün sonra bitiyor, yine başka tarifelere baktım, ama yine daha iyisini (kendi kullanım şeklime göre) bulamadım, o yüzden 4 gün sonra 3. defa paketi alacağım.
Türk telekom destek prime tarifelerine geçebilirsin 15 GB internet var yeni müşteriyseniz ilk 3 ay 30 gb veriyor. ilk 12 ay 42 lira sonraki 12 ay 47 lira. Linke girdiğinde sağ tarafta erişilebilir tarifelerde var bence en uygunu bunlar. Ev interneti olarak da ben Netspeed kullanıyorum çok memnunum 40 TL 16 mbps hız sınırsız. Alt yapı kaldırıyorsa daha fazlasını da alırsınız.