Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için en iyi internet paketi hangisi?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
İst esenyurt da oturuyorum engelliler için hangi şirketi secmeliyim net için fiber yok burada tablet

Engelliler için en iyi internet kampanyası https://turk.net/p/YQV72PJ12BDQ/
45 tl 1000 dakika ev telefonu 16 mbps (adsl) den başlayıp 100 mbps (vdsl)'e kadar adil kullanım kotasız internet taahhüt yok

modem vermiyorlar bilginiz olsun kendi modeminiz varsa kullanın sorun olmaz

Engellinin yararlanabileceği ucuz internet tarifeleri varmı ?

Yardımcı olun bilen varmı

Hocam bende araştırıyorum ttnet yalın internet 8mpbs hız 50 gb akn 51+ 5 tl modem 56tl 16mpbs 50 gb 55+ 5 modem 60tl yine 16mpbs 75gb 57+5 modem 62tl ttnet müşteri hizmetleri.
Ayrıca vodofone 16mpbs 60 gb 49+ 3 tl modem 52tl isterseniz 72 tl ye modemi ilk faturada peşin alın isterseniz 24 ayda ödeyin dendi ayrıca taahhüt yok ttnette 24 ay mecburi .
Bende karar veremedim hangisi daha avantajlı.

Ttnet denedim superonline denedim hiçbiri türknet gibi uygun degil, en uygun olan türknet tir 16 mgb sınırsız ve adil kullanım kotası yok, ayda bin dakika her yöne konuşma var 44.99 tl taahhutsüz

Türk Telekom ULTRANET LİMİTSİZ 100GB AKN(ADSL)_Ev Telefonu Olan
Paket Hızınız 16 Mbps'ye ayda 49 lira+ev telefonuna 13 TL toplam= 62 TL öderim☺
(2 yıl geçerli taahhütlü)

Evde internet için önerebileceğiniz uygun engelli tarifeleri var mı?

Hızı ve kotası yüksek evde internet için önerebileceğiniz uygun tarifeler var mı?

Ben superonlıe kullanıyorum taahtüt yok ayda 44 tl AKK sını sonradan arttırdım 10 tl farkla 100 gb AKK sınırım oldu hızı bulundugunuz bölge ile degişiyor alacagınız zaman size ulaşabilecek hız seviyesinde almanızda fayda var yoksa ne diye fazla ödeyeceksiniz

Üst Alt