Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için en iyi sınırsız internet paketi hangisi?

ORKİNOS

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Engelliler için sınırsız en iyi internet paketi hangisi???

sanırım en uygunu uydunet, tabi altyapınız müsaitse... arayınca söylüyorlar altyapı bilgisini...

superonline in tarifeleride çok iyidir fiber altyapı varsa tavsiye ederim :)

uydunet altyapınız yoksa superonline ın engellilere özel paketi var, hem indirimli hem de engelli raporunuzu gönderince taahhüt kaldırılıyor. İstediğiniz zaman iptal edebliyorsunuz...

Şu an en popüler ve AKN si yüksek engelli internet tarifesi TurkNet te, hem de taahhütsüz, hem de telefon bedava, hem de 1000 dakika her yöne görüşme ile :) :) :)

*16 mbps sınırsız adsl bağlantı
*150 GB AKN
*Sabit ücretsiz ev telefonu hizmeti
*Ayda 1.000 dakika tüm gsm operatörleri de dahil her yöne telefon görüşmesi

Hepsi, hepsi, hepsi sadece ve sadece 45 tl.
Normal tarife 60 tl olup engelsiz özgür iletişim tarifesi 45 tl dir.

Ben yeni telekomdan geçiş yaptım...

Son düzenleme:
Bağlantısı iyi olmaz, hızı düşük verir vs gibi aklında soru işareti olanlara işte ölçüm.
Kablosuz olarak laptopla ölçtüğüm halde 13 mbps hız alabiliyorum ve önceleri ping yüksek gibi olmasına rağmen şu an sadece 10 ms :D

köyde de iyi çekermi sonra pişman olmayalım

ahmet_p
Şu an Telekomda çekiminiz hızınız nasılsa aynı performansı alırsınız çünkü farklı bir altyapıya geçmiyorsunuz, TurkNet'de telekomun altyapısını kullanıyor.

Üst Alt