Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için en karlı gsm operatörü hangisidir?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
vodafone kullanıcısıyım vodafone da fiyatlar baya düşüyor diyorlar ama gene de sizlerden bilgi alayaım dedim

sizce hangisi daha karlı turkcell mi? avea mı? vodafone mu? neden?

Ben engelliler için değil,herkesin kullanabildiği Vodafone Efsane18 paketini kullanıyorum.Her yöne 500 DK,her yöne 1000 SMS, 1 GB internet toplam 18 TL.
Bu paketin aynısı Avea'da da var,fakat numarasını Avea ya yeni taşıyanlara.Avea daki fiyatı da 17 TL.

Bence kesinlikle Turkcell.

• KONUŞMA PAKETİ : 20 TL’ye 30 gün boyunca geçerli Turkcell'lilerle 1.500 DK, her yöne 500 DK. 10 MB internet hediyesi!
  • MESAJLAŞMA PAKETİ : 10 TL'ye 30 gün boyunca geçerli Turkcell'lilerle 10.000 SMS, her yöne 1.000 SMS, her yöne 100 MMS, Turkcell'lilerle 100 DK görüntülü görüşme. 10 MB internet hediyesi!
  • HEPSİ PAKETİ : 30 TL'ye 30 gün boyunca geçerli Turkcell'lilerle 1.500 DK, her yöne 500 DK, Turkcell'lilerle 10.000 SMS, her yöne 1.000 SMS, her yöne 100 MMS, 250 MB internet.
  • İNTERNET PAKETİ: 10 TL'ye 30 gün boyunca geçerli 2 GB internet

kesinlikle turkcell,hem çekiş olsun hemde uygun olsun,daha ne olsun.20 yıllık turkcelliyim.

Ben Avea Kullanıyorum Engelli Olarak Aldım Hattı Avealılarla Sınırsız konuşma mesajlaşma Heryöne 1000 Dk ve 1000 Sms ve 100MMS 2GB internet telsiz kullanım bedeli de dahil 23.5 TL.
Aveadan Engelsiz de var Her Yöne 500 Dk ve 500 SMS 2 GB internet Ona da Telsiz Kullanım Bedelide dahil 24,5 TL ödüyorum.

Son düzenleme:
En çok hangi operatörle konuştuğunla alakalı değişir.
Fiyat en düşük olan en uygunu olucak anlamına gelmiyor.

Ben şahsen rehberimin %90 Avealı olduğu için Aveayı öneririm

Avealılarlan 10.000 dakika 10.000 sms
Heryöne 500 dk
Her yöne 500 sms
Her yöne 100 mms (bizim validelere ufaklığın resmini atarken işe yarıyor)
1 Gb aşımsiz internet

23,5 TL vergisi dahil.

Siz rehberinizde en çok kimlerlen konuşuyor ve onlar hangi operatörse o operatörün hattını kullanmanızı öneririm.

Ben Avea Kullanıyorum Engelli Olarak Aldım Hattı Avealılarla Sınırsız konuşma mesajlaşma Heryöne 1000 Dk ve 1000 Sms ve 100MMS 2GB internet telsiz kullanım bedeli de dahil 23.5 TL.
Aveadan Engelsiz de var Her Yöne 500 Dk ve 500 SMS 2 GB internet Ona da Telsiz Kullanım Bedelide dahil 24,5 TL ödüyorum.

Bu hangi tarfife ben Elele Maxi kullanıyorum internet 1 gb 2 değil. Sizin paketin ismi nedir öğrene bilirmiyim rica etsem

telefon kullanımının nasıl ve ne kadar olduğuna bağlı. avea ucuz 23.5 liralık tarife uygun görünüyor ama her yöne konuşma süresi 500 dk bu yetmez derseniz fiyatı artıracaksınız. Düşler Kulübü Kampanyası burdaki alternatiflerde güzel. red large vardı kaldırılmış galiba göremedim 4000 dk her yönesi vardı bende bunu kullanıyorum ama kendinize uygun olanı tercih edersiniz. sadece engelli kampanyalarıyla da kendini kısıtlama farklı kampanyalarda daha iyi şartlarda olabiliyor farklı operatörden gelenlere yada öğrenci olanlara vb

TahaAY

Taha bey, 1 gb mi yoksa 2 gb mi? ben de aynı tarifen 1 gb kullanıyorum.

Engelliler için değil ama uygun bir paket.
Vodafone Esnek Fırsat Pakedi.
400 dk heryöne
5000 sms heryöne
2 gb internet.
Vodafonlularda akşam 9 dan sabah 9a 2000 dk.
25 TL.

685kN9.jpg

Aveanın engelliler için olan tarifesi elele maksi en iyi tarifelerden biridir Avea'dan Engellilere Özel Elele Maksi Tarifesi

sattuf
1 GB imiş abi diğeri 2GB. Tarifelere bakana Allah yardım etsin kafamız bulanıyor.

Ümit Kurtuluş
1 GB imiş Abisi Benim Adıma Eşim kullandığı için kafamız karıştı biraz. Kendi Adınıza 5 Kişiye Alabiliyorsunuz bu tarifeyi de.
Avea'nın Dezavantajları bende de var Bulunduğum iş yerinde ve Üniversitede Çekmiyor malesef Dışarı çıkmak gerekiyor ama evimde çekimde sınır yok. Diğer operatörler çekiyor.

yani arkdaşlar bende turkcelle geçmeyi düşünüyorum aslında vodafone dan memnunum ama turkcel,n kalitesi kadar olmuyor turkcelli kullanan kimi gördüysem herkes fiyattan şikateçi konuşma internette sıkıntı yok sanırım turkcelle geçiş yapıcam

arkdaşlar bir de sormak istiyorum izmir de engelliler dernegi var mı adresi falan ben hiç rastlamadım izmirde

efsane_3519

Vodafone'daki engelli tarifesi çok saçma tavsiye etmem.
Düşler Kulübü
Linkteki Mini tarifesi ben geçtikten sonra kapatıldı. Midi tarifesinde vodafone'lularla konuşmak bedava diğer operatörleri aramak ücretli
İllaki Vodafone kullanmak istiyorsan diğer tarifelere bakmanı tavsiye ederim.

Gerek çekim kuvveti gerekse tarifeleri açısından bence en iyisi Turkcell.
Destek Paketi Konuşma Paketi | Turkcell
Engel Tanımayan Hepsi Paketi - TURKCELL
Engel Tanımayanlar - TURKCELL

Avea ucuzdur ama bazı yerlerde kapsama alanı sorunları var.

Üst Alt