Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için güncel internet tarifeleri nelerdir?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
arkadaşlar merhaba engelliler için indirimli internet tarifeleri çıktı denildi şuanda güncel olan hangi şirketin hangi internet bağlantı tarife paketini önerirsiniz ben baktım engelliler için bir internet tarifesi göremedim bilenler paylaşirsa sevinirim teşekürler

hiçbir espirisi yok

TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır. TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olan ve internet hizmeti bulunan mevcut abonelerden bir defaya mahsus 8 TL geçiş ücreti alınır. Ayrıca her ay Yalın İnternet hizmet erişim ücreti olarak 15 TL alınır.

turkcell vın indirimli 4 gb

arkadaşlar abonelik şimdi annemin üzerine,babam engelli, aboneligi babamın üzerine geçirmek için ne yapmamız gerekir acaba?

Üstüne almanıza gerek yok.%40 ve üstü Rapor veya özürlü kimlik kartı ve ikemetgah faydalanmanız için yeterli.Özürlünün 1. dereceden akraba olması lazım

turk telekom ocak ayi itibari ile 8 Mb sinirsiz daki engelli tarife yi aylik 45 liraya yukseltti..D-Smart Net ise sabah gorustum ayni tarifeye yani 8 Mb sinirsiz tarifesinin 42 lira oldugunu soyledi..

yeni net tarifesi

arkadaşlar ben bugün türkcell süper online 8mbp hız sınırsız internet 39 tl geçtim inşallah memnun kalırım

murat
sabit hattın türk telekom mu yoksa türkcell süper online taşıdınmı.

sabit hattım türk telekomda idi bana sadece internet olacak dendi indirimli tarifenize devam dediler

Turkcell SuperOnline bende kullanıyorum. Mart ayında taşıdım 39 tl ödeyecem modemde verdiler üstelik 12 ay 24 ay gibi kontrat, sözleşme şartı da yok

aslında bu iyiymiş ama

8 Mb'e kadar
sınır aşımı olurmukı

6 GB

25 TL

Üst Alt