Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için internet kampanyaları?

emreylcn

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
d smartın internetını kullanıyorum ankara mamakda oturuyorum kullandıgınız tavsıye ettıgınız internet pakeetleri varmıdır ? hızı önemli

TTNET Sizinle ULTRANETLİMİTSİZ TTNET Sizinle paketi kullaniyorum. Daha uygun bir tarife varsa bende faydalanmak isterim.

ben d smart + internet kullanıyorum 12 mb hız desteklı bınada oturuyoruz ama nedense fiber de desteklıymıs bına neden 12 alıyorum dıyorum fıbere geçın dııyorlar aylık 75 tl ödüyorum

TTNET Sizinle paketi kullaniyorum. Daha uygun bir tarife varsa bende faydalanmak isterim.

Türknet kullanıyorum.Telefon(kullandıkça öde)+sınırsız internet(35 gb adil kullanım kotalı) 37,50 tl
Hız 16mbps ye kadar.
Tavsiye ederim gayet memnunum.
İhtiyacınıza göre farklı kampanyalar var fiyat üzerinden %25 indirimli olarak engelliye veriyorlar.
Turknet

Kablo net 10mps 50 gb adil kullanımlı limitten sonra 2mps sınırsıza düşüyor ve kablo tv temel yayınlar içinde 41 tl ödüyorum....

İnternet almayı düşünüyorum kotasız düşünüyorum ne tavsiye edersiniz

En iyisi ve uygunu superonline gibi geliyor bana çok memnunum.

TTNET için bakmıştım ben
Bana uygunu engelli değil de 24 ay taahhütle sınırsız 60 lira olan vardı onu aldım.
Engelli kampanyaları daha fazla

merhaba ben superonline 16 Mbpse kadar Limitsiz 75 GB AKK 49 tl kullanıyorum
Engel Tanımayanlar kampanyası
fiber alt yapı bulunduğum yerde olmadığı için adsl aldım ama gayet iyi bu arada 75 gb akk var ama 120gb oldu hız düşmedi :)
Taahhütlü kampanyalarda var isteğe göre :)

Plumeria

Engelli kampanyasindan kullaniyorum. Aylik 51 tl sinirsiz ve taahütsüz kullaniyorum.

AS21

Ben neden göremiyorum bu kampanyayı? Link verebilir misiniz?

mikrobiotiq

Sizin bahsettiğiniz bu paket Yalın İnternet değil. Aynı özellikte yalın olanı 59 TL. Bilgi verirken detayı unutmayalım.

@AS2

O zaman TTNET bana yalan konuşuyor. Biraz önce görüştüm 55 (Bağlantı Ücreti) +15 (Yalın ADSL hizmetinden yararlanan müşteriler için aylık) +4 (Yeni aboneliklerde ilk bağlantı ücreti ayda 4 TL taksitle 12 ay) +10 (Modem parası) = 84 TL

Hadi modem parasını düştük geriye 74 tl kalıyor. Şimdi biraz önce görüştüm.

toprak1453

ZDm9WZ.jpg

Ben superonline yalın net kampanyasındayım her şey dahil 54 tl taahüttüz istersen hiç bir şey ödemeden iptal edebiliyorsun
çok memnunum..

yalın ınternet farkı o karıştırmayın.

Kardeşim, zaten inanmıştım, niye bu kadar zahmete girdin ya:)

estfrllh dostum ne zahmeti bilinclendirmek amaciyla paylastim :)

toprak1453

Hat ile birlikte. 10 tl de hatta oduyorum. toplamin da 61 tl sinirsiz ve taahutsuz.

Turkcell superonline 25 Mbpse hız sınırsız fiber internet kullanıyorum indirimli fiyatı 42 tl Normalde 59 tl gayet memnunum tavsiye ederim
internet te film izlemede yada okey oyunlarında herhangi bir kesinti olmuyor. bilginize..

ben 44,60 tl yalın, taahhütlü Fibernet aldım ttnet'ten. 16 megabit.

Üst Alt