Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için İstanbul'da maçları ücretsiz izleme..?

VaKKo

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar...Merak ettiğim bir kaç soruyu sizlere sormak istiyorum.Kesin cevabını bilenler lütfen yardımcı olsunlar (Tahmini,şöyle olabilir böyle olabilir diye yazmayalım yani).Sorularım şöyle;
1-İnönü ve Şükrü Saraçoğlu stadında engelliler ücretsiz maç izleyebiliyor mu? Eğer cevabınız evet ise biletleri ne zaman ve hangi gişelerden temin ediyoruz? Ayrıca engelli kişi eğer tekerlekli sandalye kullanıyorsa ona refakatçi bileti (+ 1 bilet) veriliyor mu? (TT Arena'da refakatçiye de bilet temin ediliyor.Ben aslen Ankara'da oturuyorum,19 Mayıs stadında da engellilere ücretsiz bilet veriliyor ancak refakatçiye bilet verilmiyor)
2-Cevabın evet olduğunu düşünerek bu soruyu da soruyorum; İnönü ve Kadıköy'de engelliler istedikleri yerden mi bilet alıyorlar yoksa stadın engellilere ayrılmış tek bir yeri mi var? örnek kale arkası veya VIP gibi...
3-TT Arena'da biletleri teslim alabilmek için engelli kimlik kartının bir fotokopisini yetkiliye veriyoruz ve biletlerimizi alabiliyoruz.Ayrıca biz bileti almaya gidemesek bile bir yakınımıza fotokopiyi ulaştırarak,o bizim yerimize biletleri teslim alabiliyor.Şimdi...;İnönü ve Kadıköy'de işleyiş aynı şekilde mi acaba?Yani kimlik kartımızın fotokopisini vererek mi biletleri teslim alıyoruz ve ayrıca bir tanıdığımız bizim yerimize biletleri teslim alabiliyor mu?

Ben diğer stadlarda olan bilgilerimi paylaşayım,sizde İnönü ve Kadıköy bilgilerinizi paylaşın...Ben bir çok kez TT Arena'da maç izledim.Biz engelliler Arena'da maç izlemek için Galatasaray.org resmi sitesinde yer alan formu doldurup ilk 172 kişinin arasına girmeye çalışıyoruz,eğer girmişsek yine resmi sitede isimlerimiz çıkıyor ve maç günü saat 10.00 ile 17.00 arası gidip biletlerimizi alıyoruz.Arena'da tribünün her yerinden maçı izleme şansımız var,eğer sıraya ilk giren siz olursanız bileti de en güzel yerden (örnek batı veya doğu) alabiliyoruz.Eğer ilerleyen saatlerde gidilirse biletlerin çoğu kale arkası kalıyor çünkü ;) Bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum.Teşekkürler

Galatasaray.org sitesinde yer alan formu bulamadım.Ayrıntılı tarif edersen sevinirim.Teşekkürler

Ordu spor ile olan karşılaşmanın formu çoktan çıktı ve herkes zaten doldurmuştur.iki hafta sonraki Gençlerbirliği maçını takip edebilirsin.Forum maç gününden 5-6 gün önce çıkıyor ve dediğim gibi ilk 172 kişi hak kazanıyor...Bu kısa bilgiden sonra şurayı tıkla haberi zaten görürsün; GALATASARAY.ORG | Galatasaray Spor Kulb Resmi Internet Sitesi

orada "engelli biletleri ile ilgili duyuru" diye bir yazı göreceksin,orayı tıkla haberi oku.tamam :eek:

keşke bende çıksada galatasarayın bir maçına gidebilsem

formu takip eder hızlı olup yazarsan sana da çıkar.formu dolduranlar senin benim gibi insanlar sonuçta,o form da torpil falan yok yani.ben geçen hafta formu doldurdum Schalke maçını izledim mesela :eek:

Burada kimse İnönü yada Kadıköy'de maç izlemedimi yaa,kimse bilmiyor mu :(

yo yo biliyorum bana çıkmadı :)takip etmek lazım hızlı olmak lazım..İnönü de sorun etmiyorlar ben gittim ama Kadıköyde bildirilen bi gişe var o gün o saatte sıraya giriyorsun ..

aslında forumun ne zaman çıkacağını az çok biliyorum onun için kaçırmam pek :eek: ama diğer stadlardaki işleyiş nasıl onu bilmiyorum.o stadlara giden yada işleyişi bilen bir arkadaş bulamadım ki

İnönü'de veya Kadıköy'de hiç maça giden arkadaş yok mu? kimse bilmiyor mu işleyişin nasıl olduğunu? puff :(

Gs maçlarının biletleri 6 gün önceden,kulüpten haberler kısmında yer alıyor.yalnız iyi takip edip çıktığı zamanı kollamak gerekiyor. 10.00 ile 13.00 saat leri arasında olabilyor.

Fb maçlarında maçtan 1 gün önce stadıın orada gişeden bilet dağıtılıyor (Burger king yanı).bjk maçlarında maçtan önce kapalı kale arkası tribünün orada sıraya giriliyordu eğer değişmediyse.

Ahmed;
fb maçına bilet aldığımızı varsayarsak maçı hangi tribünde izliyoruz? belli bir yer var mı yoksa gs'de olduğu gibi istediğimiz yerden mi alıyoruz.ayrıca bilet alırken kimlik kartını gösteripte mi alıyoruz yoksa gs'de olduğu gibi fotokopisini bırakıpta mı?tekerlekli sandalye kullanan birisi +1 bilet daha alabiliyor mu?

ve mesela hem benim hemde arkadaşımın özürlü kimlik kartı var,ben sıraya girsem ikimiz adına da bilet alabilir miyim acaba?kendisi çalıştığı için bilet almaya gelemez de.yani başka birisi kimlik kartını getirse onun yerine bilet alabilir mi? Gs'de bir tanıdığın senin yerine biletleri teslim alabiliyor da onun için sordum

Emre maçları lise tarafındaki Türk teklekom tribününde (kale arkası ) izleyebiliyorsun.Kimlik ve özürlü kimliği fotokopileri gerekli.tekerlekli sandalyeye 2 biet veriliyor.Arkadaşın için bilet alıp alamayacağını bilemiyorum..

VaKKo;

İnönü stadında çokca maç izledim..Başbakanlık özürlü kimlik kartını göstermeniz yeterli engelli bileti almanıza gerek yok.

başka bir forumda fb için şeref tribünü yanında izleniyor diye yazmışlar.Ahmed arkadaş ta kale arkası diyo.valla nasıl olacak bilemedim!
Askin; bu sene inönüde maç izledin mi? yani sadece kimlik kartını gösterip girsek yeterli diyorsun,peki maçı nereden izliyoruz?kale arkası mı yoksa başka bir yer mi?

başka konu başlığında Anti Oksidan adlı arkadaşın yazdığı şu şekilde ;
"kadıköy şükrü saraçoğlu stadı şeref tribününün biraz ilerisinde "bedensel engelliler tribünü" girişi var... başbakanlık özida'dan aldığım kartı göstermek sureti ile zeminden sıfır rahat giriş yaptım.. bu kadar kolay olacağını bilmiyordum..." http://www.engelliler.biz/forum/diger/4320-maclara-ucretsiz-nasil-giriliyor-soru.html#post59875

Merhaba arkadaşlar ben gaziantepteyim ama bir gün gs'ın maçına gitmek istiyorum.Sandalyeye artı bir bilet demişiniz bunun için artı1 için sadece için benim engelli kartımı göstermem mi gerekir refekatçı için yani.Yoksa onada ayrı bir kartmı gerekiyor?

galatasaray.org resmi internet sitesinde maçtan 5-6 gün önce bir forum çıkıyor,ilk önce o formu doldurmanız gerekiyor.eğer ilk yazan 172 kişinin içine girebilirseniz bilet almaya hak kazanıyorsunuz.form da tekerlekli sandalye isteyip istemediğiniz soruluyor zaten,eğer evet diyerek o kutucuğu işaretlerseniz size iki bilet veriliyor,hayır seçeneğini işaretlerseniz o zaman tek bilet alırsınız.form haberini iyi takip etmeniz gerekiyor,çünkü binlerce kişi maça gidebilmek için o formu dolduruyor,ama sadece ilk 172 kişi bilet almaya hak kazanıyor!

Yeni uygulamaya göre maça gitmek isteyen engelliler stattaki bilet satış noktasından bilet almak zorunda..

Bunun nedeni engelliler için kontenjan sınırlaması yapılması..

Önceden ÖZİDA kartımızı gösterir girerdik, kontenjan sınırlaması yoktu..

Şimdi her maç için sanırım 250 kişi ile sınırlandırılmış..

Spartak Moskova maçına bu şekilde, bir kaç gün önceden bilet alarak girdim..

Biletinizi statta engelliler için bilet satış gişesinden alabilirsiniz.

Engelli biletleri maçtan bir kaç gün önce gişeden veriliyor.

Maç günü engelli girişinden girebiliyorsunuz (kale arkası)..

Not: Bu yazdıklarım Şükrü Saraçoğlu stadı içindir. Diğerlerini bilmiyorum.

VaKKo;

galatasaray.org'da 260 kişilik kontenjandan bahsediyor. Listede çıkanlar da 172 nin üstü bir sayıdalar. Peki TT araneya refakatçi ile girmek için sandalye şart mı ?

eğer tekerlekli sandalye kullanıyorsanız formda tekerlekli sandalye kullandığınızı işaretlemeniz gerekiyor.o zaman hem size hemde refakatçinize bilet veriliyor.aksi halde verilmiyor

Üst Alt