Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için mesleki eğitim projesi hazırlıyoruz. Fikirleriniz..? [Araştırma]

jetgiller

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bedeninin üst tarafını rahat kullanabilen ya da işitme engelli arkadaşlara 3 aylık bir mesleki eğitim kursu verecek bir proje tasarlıyoruz.
Bu konudaki görüşlerinizi bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz.
Ne tür bi eğitim sizin yaşam standartlarınızı yükseltebilir?

Vitray,
Mozaik,
Tasarım,
Model Tasarlama
Broşür Hazırlama,
Web tasarım
Programlama,
Madbağ Ekipmanları,
Pano tasarım ve hazırlama,
Logo tasarım
Vb.

büro yönetimi .
web tasarım .
bilgisayarprgramcısı
bilgisayar iletmeni
boyama
ahşap boyama

sol el parmaklarım yok ama;

Bilqisayar Montajlama;
Bilqisayar Kurulum,
Bilqisayar satış;
Bilqisayar teknik destek;

bilgisayar herşeyini ögretilirse iyi olur herşeyini ögrenmek istiyorum

umarım eğitim gayseride olacaktır hihihi

Merhaba ben yeni uye oldum ama ben de katılmak ısterım bu kursa benım bılgı sayar bılgım var ama yenıden bılgısayar ısletmenlıgı ogrenmek ısterım

bende eskişehir valiliğin hazırlamış olduğu bilgisayar işletmeniliği kursundayım hatta şu an burdan yazıyorum sizlere...

Ben ismek adı altında
web tasarım ve proğramlama
bilğisayar destekli grafikerlik

kurslarını bitirdim

şimdi ise

bilğisayar işletmenliği kurusna kayıt oldum
az da olsa türkiyede engelliler için birşeyler yapılıyor ama daha
çok çalışma yapılmalı

Arkadaşlar Ankarada keçmek ve belmek bilgisayar dalında ozellıkle engellilere uygun sınıflarda Bilgisayar işletmenlik Bilgisayar kullanımı, Bilgisayarlı muhasebe Web tasarım web proğramcılığı ve internet proğramcılığı bölümlerinde ücretsiz kursları veriyor ama ben bu kurslara nedense katılan hiç özürlü arkadaşımı göremedim?

Not: Yararlanmak isteyen her arkadaşıma yardımcı olabilirim.

MEb onaylı dandık bi sertifika wa rben qirmek istiyom nasıl olcak edip abi?

Kardeş her iki kursta meb onaylı sertifika veriyor fakat ankara sınırları içerisinde hatta gazi üniversitesi belmek ortak çalışması bilgisayar bakım onarım kursuda var.

Bilgisayar.Özellikle Ofis programları,Web tasarımı. pc bakım onarım.

edip abi o zaman ben senınle kalayım kurs boyunca al benı yanına kurs bitene kadar evlatlık. ben bakım onarım kursuna gidmek isterim. Bilqimizde var Allah'a Şükür.

devogulo;
Web tabanlı uzaktan eğitim siteleri tabiki var
ör. WebForm1 Untitled Document
ama ne derece faydalı olabilirki?[

cx571;

Memetcim kimliğinle gel evlatlık alıyım seni uzaktan teknik ders vermiyozmu sanki online olarak sana :D

Memetcim kimliğinle gel evlatlık alıyım seni uzaktan teknik ders vermiyozmu sanki online olarak sana :D[/quote]

sertifika isteirm bır tane daha ben bananene :)

emep projesı gıbı web uzerınden sertıfıkasyon olması katılımcılar acısından rahat olacaktır kanatındeyım ancak teknık olarak durumunuz bılmediğim için kesın birşey dıyemıyorum .. başarılar dilerim ..

İnşallah zamanım olursa belmek Ankara nın internet proğramcılığı ve teknik servis kurslarına yazıldım tekrardan 3 ve 5 ekimde başlıyor şiddetle tavsiye ediyorum.

emep projesı gıbı web uzerınden sertıfıkasyon olması katılımcılar acısından rahat olacaktır kanatındeyım ancak teknık olarak durumunuz bılmediğim için kesın birşey dıyemıyorum .. başarılar dilerim ..
ben emep ten sertifika aldım

Merhaba

Bolu da da bu tür kurslar veriliyor. Hemde ücretsiz. Sadece yol parası kendine ait. Günlük 2tl tutuyor. Ekstra seminerleride var. 1 günlük seminerlere katılanlara yemek ücretsiz veriliyor. M.E.Bakanlığından onaylı setifikalarda veriliyor. Herkesin gelmesini tavsiye ediyorum.
http://www.boluelginkanvakfi.com/ bu vakıf türkiyede 3 ilimizde var. biri Boluda, 2.si İzmirde, 3.sü Manisa'da. ilgililere duyrulur. Sevgilerimle... demet086

Üst Alt