Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için motorsikletleri modifiye ediyoruz...

ögretmen-

Yasaklı Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
0
Bende engelliyim. Motosikletleri engellilerin rahatlıkla sorunsuz kullanabilecekleri
şekilde modifiye etmekteyiz gaziantepte bu güne kadar yüzden fazla engelliarkadaşımıza
motosiklet yapmışızdır
bende engelli oldugum için tüm ulaşımları kendi modifiyemiz olan motosikletle yapmaktayım
bugüne kadar kendim 4 ayrı motosikletle 100. 000 km yapmışımdır hiç sorunsuz.
Tasarımlarımızın fotograflarına bakabilirsiniz. Türkiye içinde şehirler arası siparişleri hazırlayıp nakliyatla adreslerine teslim etmekteyiz.

msn: jagler-27@hotmail.com
05425860743

Selam kolay gelsin... Zamanında bende motosiklet ustasıydım engellinin kullanacagı bir motora ne sekilde değişiklik yapıyorsunuz... özellikle bir atv üzerinde ne tür değişiklik yapabilirsiniz..???

Arkadaşlar ne tür modifiyeler yapıyorsunuz ve yaptığınız modifiyelerin veya yapabileceğiniz modifiyelerin resimleri var mı acaba?

Selamlar

tabiki fotograflar var müşteriye projelerimizi göstererek yapıyoruz.
ama atv üzerinde modifiye yapmadık.
bizim kendi yaptıgıız yüzden fazla motosiklet var.
bugün 2 bacagı kalçadan aşagı olmayan onlarca arkadaş var bizim yaptıgımız motosikletlerle ulaşımını saglayan günlük işine gidip gelen. size birkaç örnek için link veriyorum
Sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2. El, Emlak, Oto, Araba, Bilgisayar, Film, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası - İlan ve alışverişte ilk adres

Üst Alt