Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için satılık Opel Astra 1.6 İ GLS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avast39

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Marka / Model: Opel Astra 1.6 İ GLS
Otomobil Türü: Engelliler İçin Otomobil
Kasa Tipi: Hatchback
Yakıt Türü: Benzin / LPG
Vites Tipi: Düz Vites
Kapı Sayısı: 5 Kapı (4 Kapılı araç)
Fiyat: 5199 TL

Pazarlık Bilgisi: Pazarlık Payı Var
Ödeme Türü: Takas olur
Takas Seçenekleri: Yüksek değerde (Model) araç ile takas edilir
Kilometre: 205000 Km
Motor Gücü: 100 BG
Silindir Hacmi: 1598 cm³
Model Yılı: 1993 Yıl / Model
Araç Rengi: Bordo
Plaka Bilgisi: 25FL778
Açıklama: ARACIMI 2004 ALMANYA DAN İTHAL ETTİM, ÇOK TEMİZ KULLANDIĞIM ARACIMI 2005 MODEL VE ÜZERİ ARAÇ ALMAK İÇİN SATIYORUM, ARACIM FUL BAKIMLIDIR ,BU FİYATA BU MODELDE BULMAK İMKANSIZ .AZ DA OLSA PAZARLIK PAYI VARDIR, AYRICA YÜKSEK MODEL ARAÇLARLA ÜSTÜ VERİLEREK TAKAS YAPARIM.

Donanım: Radyo / Kaset
Cam Tavan
Hidrolik Direksiyon
Merkezi Kilit
Elektrikli Ayna
Sunroof
Metalik Boya

ya kardeş sana nasıl ulaşırız nerde bu araç ben almayı düşünüyorum.telefonlarını yazarmısın

Ben bu arabanın fiyatını tam olarak anlıyamadım.51 milyon 99 mu

arabanin resimlerini koy bakalim ayrıca km si çok çok fazla 200bin ne demek biliyon mu sen ama 4,000e verirsen hemen nakit verim

opel astra

değerli arkadaşlar, aracımın tüm özellilerini detaylı olarka yazmışım.ayrıca resimlerini bu linktende görebilirsiniz. fiyatına 5199-TL(pazarlık payı var) yazmışım.ben kar etmeyi düşünmeden istiyorumki bir engelli arkadaşım daha araç sahibi olsun.araç elden debriyaj tertibatlıdır. bana 0532 712 20 86 dan ulaşabilirsiniz.alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
Opel > Astra > 1.6 GLS > ÖZÜRLÜDEN ÖZÜRLÜYE OPEL ASTRA #13130679 - Sahibinden.com

opel astra

selam prens kardeş.aracın km 205000 ve çok fazla diyorsun ama sonuçta 93 model bir araç,hem benzinli araçlarda 200 bin 400 bin km kullanmak herhangi bir masraf çıkarmıyor dizel araçlar gibi. ayrıca ben bu araca 1100-TL ye LPG attırmışım, 100 km:12- tl yakıt tüketiyor yani kısacası şehirlerarası:1.20 krş şehiriçi:1,70 krş yakıt tüketimi var.hem 5000-tl 90-92 model şahin ancan alırsınız.demedi demeyin,eğer gerçekten alıcı olan arkadaş varsa bir araç sahibi olması için elimden geleni yapacağımdan emin olabilir.pazarlık payı mevcuttur. 0532 7122086

arkadaşlar satımış olduğum aracımın fiyatını 4500-TL ye indirdim ilgilenenler

bana şu numaranda ulaşmanızı rica ediyorum. türkcell:0532 7122086

avast kardeş msn verirmisin... özelden yaz bekliyorum bi görüşelim...

Arkadaşlar aracımla ilgilendiğiniz için teşekkürler.Aracımı satmaktan vazgeçtim bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt