Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için temizlik yardımı var mı?

nanelimon

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar engelli arkadaşlarım ve aileleri için temizlik yardımı yapılıyor diye duydum. Ayda bir şirkette çalışan yardımcı arkadaşlar engelli ailelerin evlerine yardım amaclı temizliğe geliyormuş. Prosedür hakkında hiçbir fikrim yok böyle bir olanaktan haberiniz varsa müracaat için bilgileri paylaşabilir misiniz bilmeyenler de yararlansın :)

merhaba.. Ankara da yaşıyorsan büyük şehir belediyesinin harikalar diyarında engelliler hizmet merkezi var oraya müracat ediyorsun sağlık kurulundan aldığın heyet raporun olması gerek onlar sana sosyal hizmet danışmanı gönderiyor evde yapılan tapik sonucu bu hizmeti alabiliyorsun.. önceleri ayda bir olan genel temizlik ve bakım hizmeti şimdi iki ayı buluyor üye fazlalığ nedeyli ama memnun kalınıyor dilersen telefon numaralarınıda verebilirim..

Telefon numarası: 273 38 37 . Evden üye yapıyorlar. Lotus06 nın dediği gibi. Ben yararlanıyorum.

Arkadaşlar temizlik için eve bakmaya geleceklerini söylediler evin neyine bakıyor lar

Merhaba bende Ankara’da yaşıyorum bilgi alabilir miyim nereye başvurmamız lazım

Üst Alt