Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için uzman yardımcılığı sınavı var mı?

grafomer

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
MRHB ben engelli memurum, uzman yardımcılığı için ekpss ye gireceğim fakat kurumum ekpssyi kabul etmediklerini kpss ye girmem gerektiğini söyledi bir yanlışlık mı var ben engelliyim ve ekpssye girmem gerekmez mi?

Ayrıca 1 ocak 2016 tarihi ve önce doğanlar girebilir diyo ben 10 eylül 1981 doğumluyum yani 2016da daha 35yaşından gün almış oluyorum kurum giremezsin dedi yanlış mı hesaplıyorlar acaba tşkler

ekpss sadece memur olmak içindir. sonrasında ki uzmanlık ve a sınıfı kadrolara geçmek istersen normal KPSS'ye girmen gerekir. sanırım engellilere avantaj yok yaş bakımından normal memurla eşit.

Uzmanlık için kpss gerekiyor. Ekpss ile düz memur olabilirsin.

uzman ve uzman yardımcılığı için ALES sınavına girilir.kpss değil.

Kafanmi iyi turkuaz ne alesi akademisyenlik mi demis adam.uzmanlıklar a grubu kadroları. Yorum yapmadan önce neyin ne olduğunu bilsen iyi olur.

kpss ile uzman ve uzman yardımcısı alımı olmuyor.uzman ancak görevde yükselme sınavı ile olur GİH sınıfında.GİH sınıfında uzman yardımcılığı kadrosu yok.akademik kadro olarak da ALES ile girilebilir.

hocam kafam karıştı ben gih sınıfına bağlı düz memurum engelli olarak girdim, şimdi kpps ye girip uzman yardımcısı olabilir miyim ales falan dediniz acaba hangisi doğru

Kardeşim sen KPSS a grubu bölümüne gireceksin mayısın 29 unda sınav.

Turkuaz 1 ay önce gelir uzman yardımcılığı ilanı verildi 1700 kişi ona ne diyosun. Hiçbiri de çalışmıyor sadece öğrenci ve o 1700 kişi uzman yardımcısı olacak. Demek ki görevde yükselme sınavı yokmuş dimi. Galiba siz 2 yıllık veya öğretmenlik vs. Okudunuz konuya çok yabancisiniz.

Hocam ben kpss konu anlatimli bir kitap birde soru bankasi aldim onlardan çalisiyorum kpssA grubu farklimi mufredati

grafomer ALES Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi giriş sınavının kısaltması olup, uzmanlıkla falan alakası yok. Ve evet, uzman olmak için Kpss a grubu sınavına girmelisiniz ki zaten a grubu, uzmanlık kategorisini belirtir. Kafanız rahat olsun, kendiniz de biraz araştırırsanız bulursunuz zaten.

Tsk ederim sait KpssA b c diye sorular değişiyor mu çalışacağım kitap değişirmi

Merhaba normal kpss de uzmanlık başvurularında engel durumunuz var mı sorularında belirtiyormuyuz engel durumumuzu

Üst Alt