Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için yapılan sınav diger normal KPSS vb. gibi zor mudur?

devran29

Aktif Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
2
merhaba arkadaslar engellılere yapılan sınavlarda zor sorular soruluyormu tanıdıgım cok kısı dusuk puan almıs zor oldugu ıcın

Kimin ne yaptığına vs fazla takılma Zorluk kişiden kişiye değişir, keşke 2012 ömss sınav sorularına göz atsaydın zor yada değil kendine göre karar verebilirdin.

intiharın eşligindeyim artik memur olamadim gitti sürünmektense ölmek en güzledir

devran29;

böyle şeyler düşünme intahar etmek kurtulmak değilki , otur ders çalış kazanırsın neden kendine güvenini kaybettin?

aman ha saaçma sapan fikirleri at kafandan lütfen.hayat sadece memurluk değildir hayatı doya doya yaşa memurdan daha mutlu olursun

Şu an önünde tertemiz 3 ay 27 gün var.Kaderin kendi elinde.Çalış, kazan, memur ol.

devran29;

25 yasındayım. 18 yasından beri o il senın bu il benım dolaşıyorum memurluk için. Bıktım bende Halen yerleşemedım. zorlaya zorlaya Önlisansı bitirdim. oturdum ders çalısıyorum. kazanmam lazım ölüm kalım meselesi oldu benım ıcınde.

ben lise mezunu degilim okuyamadim kuralara basvurcam ama cok zor cokk

Artık engelı memur olmak cok zor hatta memur olmak artik milli piyango gibi birsey olmuş allah hepimizin yardımcısı olsun

Devran29; bu kadar sikayetcisiniz herseyde madem neden okumadiniz düzgünce. Birseylerden dert yanarken önce kendinizi de sorgulayin ce. Artik ekmek aslanin agzinda bile degil. Memurluk istiyorsaniz okumaliydiniz, armut pis agzima düs olmuyor kolayca hersey. 25 yasindayim bir sürü il gezdim memur olamadim diyen arkadasim emin (27 yasindayim, sizden fazla zorluk cekmisimdir belki su hayatta) ol cok cabaladim bende. Calismadan birsey elde edilmiyor maalesef. Herkese basarilar diliyorum

suyum;

Belkide okuyamama sebebi lise dersleri arkadaşa ağır gelmiş olabilr suç bulmayalım, devran bukadar umutsuz olma hayatta insanlar umutlarla yaşar kendine güvenin olması lazım kendine güven yaparsın açık liseye kaydol genel kültür bölümünü falan seç bitirmeye calıs bak fazla değil günde en fazla 2 saat çalış rahat bitirirsin liseyi.

arkadaşlar meb e atanmış bir arkadasınız olarak şunu söyelebilirim ki sorular ne çok zor nede çok kolay. söyleyebileceğim tek şey ders çalışmayanlar bu sınavı kazanamazlar.bu arada herşeyin Allahtan olduğunu unutmayın eğer birşey size nasip olacaksa buna kimse mani olamaz ama birşeyin nasip olması için çalışmak, olmazsa olmazdır.

Artık engellı memur olmak dahı bı haylı zor acıkcası devlet memuru olmak artık sandıgımızdan bın kat daha zolasmıs en az 90 puanı cekersen atanma ıhtımalın yuksek lıseyı okuyamadım sebeblerım vardı sımdı essekler gibi pismanım butun arkadaslarım memur muhendız oldu ben ıse onlara baktıkca kahroluyorum açıkcası hayatımız kaymıs genede allahtan ümit kesilmez varsa kısmette olcak

ARTIK ENGELLI MEMUR OLMAK DAHI BI HAYLI ZOR ACIKCASI DEVLET MEMURU OLMAK ARTIK SANDIGIMIZDAN BIN KAT DAHA ZOLASMIS EN AZ 90 PUANI CEKERSEN ATANMA IHTIMALIN  YUKSEK LISEYI OKUYAMADIM SEBEBLERIM VARDI SIMDI ESSEKLER GİBİ PİSMANIM BUTUN ARKADASLARIM MEMUR MUHENDIZ OLDU BEN ISE ONLARA BAKTIKCA KAHROLUYORUM AÇIKCASI HAYATIMIZ KAYMIS  GENEDE ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ VARSA KISMETTE OLCAK 

devran29;

çalış yaparsın liseyi bitir dışarıdan yetirişirsin arkadaşlarına geçde olsa.

pekı en az liseyi bitirinceyek adar kuralara gırme ımkanım varmı memur olmak için

arkadaşlar ekpss nin konuları bölümleri soru şekilleri, sayısal-sözel ağırlıkları yani tam anlamıyla nedir şu sınav tam bilgi verebilecek olan varsa lütfen bilgi verebilirmi.

netten tüm dersleri izleyebileceğim bir site önerebilir misiniz...

valla artık memur olmak talih kuşunun kime koncagı gıbı birsey olmus allah tüm bekliyen kardeslerimize yardım etsin :(

Üst Alt