Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler işten çıkartıldıklarında tazminat hakları..?

ömererdem

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
engelli hakları bir bir sıralanmış devlet geri alsın bu hakları adı üstünde engelli ama haklar bize göre değil hanginiz yararlana biliyorsunuz bu haklardan
% 65 sürekli engelli raporum var izmir vergi dairesi ne gönderdiğimde ordan maliye bakanlığı vergi dairesi bölümüne gidiyor maliye bakanı % 40 yapıyor
hangisi sizce hak söyleyin ?

leventdkm Kisaca sordugymyz su. Ozel sektordeyiz.bizi isden cikaramazlarmi ve cikarsalarda biz taNinati iki katmi aliyoruz...yuh beee iki katı verilerse söyle bende alayım bazı özel
sektörler bu parayı bile vermez en iyisi git bir avukata dava et o zaman 5 senelik sen alırsın 10 senelik tazminat parası

Arkadasim %40 altında olman belki senin için daha hayirli öyle calismani çok etkileyecekbir durumun yoksa rapor falan alma ssağlam olarak ise girmen sanki daha kolay gibi özel sektör olsun kamu olsun mezuniyetin o kadar önemli değil iskurdan engelli ilanlarina bi bak hep temizlikçi getir goturcu kucumsedigimden değil ama ben onbeş yildir elektronik üzerine calisiyorum.raporu alinca sansim artar daha iyi bir is bulurum dedim simdi isten ayrilmis olsam yandikki onuda yeni bir is bulabilirsek kamuya giremezsen bittiğinin resmidir.emeklilik desen o ayribir kanayan yara yanimda calisan engelli arkadasim var o aliyor 1600tl emekli parasi bana cikiyor 850tl 2008 deki yasadan dolayı bence iyi düşün bütün imkanlarini zorla ondan sonra rapor almaya bak is icin diğer haklarima bisey dediğim yok benim sikintim is için birde otvsiz araç için dusuncem rapor orani sinirlandirilmamali yüzde düştükçe indirimde azalabilir.benim çocuğum %80 benim çocuğumu bi yere götürürken araç lazim olmuyormu simdi bana

arkadasım 2014 yılına kadar %40 idi gittim hasteye vergi indirimi için rapor çıkartım %82 geldi şimdi ise 120 tl daha fazla para alıyorum 1806 bide ankarda OTURUYOSUN BEN ANKARALIYIM engelli bir insan hakkı neyse onu sonuna kadar aramalı peşini bırakmamalı bide ekpss var gerçi 2009 dan bu yana şansımı deniyorum ama bişey olduğumu göremedim daha neyse öbür kardeşlerime yarar inşallah

Bende onu diyorum bisey olmuyor bende kendince diyordum emekli olup cocugumla ilgilenirdim malum otizm ilgi istiyor.ama gecinemem

bir şey oluyo demiyorum zaten hakkımı yediler gittim hakkımı aradım istiyosan sende git ara ben bunu demek istiyorum engelli olan hakkını yedirtmesin

Ben sunu anladim raporu aldıktan sonra bizi adam yerine koymuyorlar

valla arkadaşım ben şunu söyleyim koydurtun kendinizi adam yerine engeliler öncelik hakkı diye bir şey var ben gittigim her yerde bunu dile getiririm rapor konusuna gelince sana düşük rapor verdilerse dolaş hastane hastane hakkınızı yedirtmeyin kimseye valla ben özel sektörde çalıştım yıllarca ben böyle bir insanım hakkımı yidirtmen siz bir şekilde yapım

ben kimseye saygısızlık yapmam ama hakım konusunda delilirim

Üst Alt