engellilere kardeşlerim biliyorsunuz kırk yıl önceden biz engellilere 2022 sayılı kanun çerçevesinde üç Aydan üç Aya verilen maaşlar Akp hükümeti tarafından yapılan yasa değişikliğiyle biz engellilere verilen haklar geri Alınmaya çalışılıyor nasıl bir Adalettir nasıl bir vicdansızlıktır ülkemizin en yokluk çektiği krizde olduğu yıllarda bile hiç bir hükümet bu maaşları kısıtlamamıştır inanamayacaksınız Ama hükümet diyorki bu maaşı Almak için hanede kişi başı üç yüz lirayı geçmeyecek bu nasıl bir vicdansızlıktır yani evde çalışan varsa emekli varsa hükümet bu maaşı Alamazsın diyor biz bunu Asla kabul etmiyoruz akp hükümeti derhal bu vicdansızlıktan vazgeç engellinin gelirine bak engelliyi bir birey olarak kabul et Ama birazda suç biz engellilerde sığır gibi uyumaya Alışmışız yeter Artık uyanalım bu uykudan bilmiyormusUnuz HAK VERİLMEZ ALINIR.
yani diyebilirizki Anladığım kadarıyla akp hükümeti kendi vatandaşının ekmeğini suyunu boğazından kesip suriyelilere veriyor dünyaya karşı işte biz sığınmacılara sahip çıkıyoruz maksat gösteriş şov yapmaktır ey Allahın cezası akp sen önce öz vatandaşına engelliye sahip çık bırak riyakarlığı gösterişi senin yaptığın vicdansızlıktır devlette bu kadar engelli memur Açığı varken sen önce bu vatandaşlarını iş sahibi yap istihdam et bırak şov yapmayı elbette bir gün o koltuktan Atılacaksın sayın engelli kardeşlerim bu zulme dur demenin vakti gelmedimi yeter Artık sığır gibi uyumaktan vazgeçelim lütfen diyorum kurban istiyorsanız ben varım engelli davası için Aktif bir şekilde eylemlerde bulunalım HAK VERİLMEZ ALINIR.
yani diyebilirizki Anladığım kadarıyla akp hükümeti kendi vatandaşının ekmeğini suyunu boğazından kesip suriyelilere veriyor dünyaya karşı işte biz sığınmacılara sahip çıkıyoruz maksat gösteriş şov yapmaktır ey Allahın cezası akp sen önce öz vatandaşına engelliye sahip çık bırak riyakarlığı gösterişi senin yaptığın vicdansızlıktır devlette bu kadar engelli memur Açığı varken sen önce bu vatandaşlarını iş sahibi yap istihdam et bırak şov yapmayı elbette bir gün o koltuktan Atılacaksın sayın engelli kardeşlerim bu zulme dur demenin vakti gelmedimi yeter Artık sığır gibi uyumaktan vazgeçelim lütfen diyorum kurban istiyorsanız ben varım engelli davası için Aktif bir şekilde eylemlerde bulunalım HAK VERİLMEZ ALINIR.