Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler lütfen davamıza sahip çıkalım! 2022 maaş kriterleri..

derbeder47

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
24
engellilere kardeşlerim biliyorsunuz kırk yıl önceden biz engellilere 2022 sayılı kanun çerçevesinde üç Aydan üç Aya verilen maaşlar Akp hükümeti tarafından yapılan yasa değişikliğiyle biz engellilere verilen haklar geri Alınmaya çalışılıyor nasıl bir Adalettir nasıl bir vicdansızlıktır ülkemizin en yokluk çektiği krizde olduğu yıllarda bile hiç bir hükümet bu maaşları kısıtlamamıştır inanamayacaksınız Ama hükümet diyorki bu maaşı Almak için hanede kişi başı üç yüz lirayı geçmeyecek bu nasıl bir vicdansızlıktır yani evde çalışan varsa emekli varsa hükümet bu maaşı Alamazsın diyor biz bunu Asla kabul etmiyoruz akp hükümeti derhal bu vicdansızlıktan vazgeç engellinin gelirine bak engelliyi bir birey olarak kabul et Ama birazda suç biz engellilerde sığır gibi uyumaya Alışmışız yeter Artık uyanalım bu uykudan bilmiyormusUnuz HAK VERİLMEZ ALINIR.

yani diyebilirizki Anladığım kadarıyla akp hükümeti kendi vatandaşının ekmeğini suyunu boğazından kesip suriyelilere veriyor dünyaya karşı işte biz sığınmacılara sahip çıkıyoruz maksat gösteriş şov yapmaktır ey Allahın cezası akp sen önce öz vatandaşına engelliye sahip çık bırak riyakarlığı gösterişi senin yaptığın vicdansızlıktır devlette bu kadar engelli memur Açığı varken sen önce bu vatandaşlarını iş sahibi yap istihdam et bırak şov yapmayı elbette bir gün o koltuktan Atılacaksın sayın engelli kardeşlerim bu zulme dur demenin vakti gelmedimi yeter Artık sığır gibi uyumaktan vazgeçelim lütfen diyorum kurban istiyorsanız ben varım engelli davası için Aktif bir şekilde eylemlerde bulunalım HAK VERİLMEZ ALINIR.

Siyasete girmek istemiyorum ama madem turkiye zenginlesti ,milli hasila artti, bu zenginlikleri de isciye, emekliye, engelliye yansit.o zaman anlarim, banane zenginin cebindeki paradan, aclik yoksulluk siniri 1300 oldu deniliyor, bizim tutumlu insanimiz 1300 alsa ayda 1300 takla atar.evet haklisin, basimizdakiler engelliyi adam yerine koydular, kore ls verdiler zam isteme dediler.verdiklerini gostere gostere haykirdilar.hani bir elin verdigini oteki el gormeyecekti.yinede sukurler olsun, allah c.c. devletimize zeval vermesin.

aynurrr;

kaç seçimdir üst üste açık farkla kazanan bir parti ne güzel ödeşmişsiniz. :)) Bu ülke yamyam ülkesi insanlar aç bırakılarak yamyam ordusu yetiştiriliyor, hangi parti gelirse gelsin ülkeyi soyup soğana çevirir. Köşesini kapmış zenginlerde hayatlarının sonuna dek zevk sefa içinde yüzer düzende değişmez %99 böyle gider... Daha şimdiden 2022 maaşları tırpanlanıp, Emekli maaşları yarıya düşürülüyorsa 15-20 yıl sonrasını siz düşünün artık.

böyle zillet içinde yaşamaktan kurtulmak için kalabalık bir şekilde
toplanıp eylemler yapmalıyız hatırlarsanız biz dört engelli arkadaş altı gün Açlık gırevi
yapmıştık sayemizde 1013 kişi memur oldu yani böyle eylemler yaparsak inanın
daha iyi bir yaşam elde ederiz sığır gibi uyumaktan vazgeçmeliyiz
kurban Aranıyorsa beni en ön sıraya Alın tabi bir tek benlede olmaz birlik
beraberlik içinde hakkımızı savunmalıyız HAK VERİLMEZ ALINIR

[FONT=helvetica]Önce Yahudiler için geldiler[/FONT]
[FONT=helvetica]Sesimi çıkarmadım –[/FONT]
[FONT=helvetica]Çünkü ben Yahudi değildim[/FONT]
[FONT=helvetica]Sonra komünistler için geldiler[/FONT]
[FONT=helvetica]Sesimi çıkarmadım –[/FONT][FONT=helvetica]
Çünkü ben komünist değildim
Sonra sendikacılar için geldiler
Sesimi çıkarmadım –
Çünkü ben sendikacı değildim
Sonra benim için geldiler
Ve artık ses çıkaracak kimse kalmamıştı..Birlik zamanı derbeder.[/FONT]

aynurrr hanım bende bunu söylüyorum eğer hakkımızı Aramazsak
daha çok eziliriz kalabalık bir şekilde toplanmalıyız oturma eylemi
basın toplantısı Açlık gırevi vesaire sırasıyla gitmeliyiz o zaman
görün hak alınışını ya kardeşim ben daha napiyim uyanalım artık
kurban ariyorsanız ben varım diyorum gelen yok sığır gibi uyumaya alışmışız
uyanalım artık bizlerinde bu ülkenin aziz evlatları olduğumuzu haykıralım
bilmiyormusunuz HAK VERİLMEZ ALINIR

ahmet_p

aynı konuya bir yıl önce yazdığımı kopyalayıp yapıştırayım ülkede iyiye doğru bir gelişme olmadı aksine eskisinden de kötü durumda ülkenin şartları ve ekonomi.
kopyalıyorum...
moraliniz bozulmasın ama realiteyede kendinizi alıştırınki hayal kırıklıgına ugrayıp daha fazla magdur olmayın ne yaparlarsa yapsınlar ben hükümete oyumu verecem diyen insanlar varken kimse 2022 şu bu kaale almaz umursamaz bile Bülent arınç mecliste ne açıklaması yaptı daha 2 gün önce bildiğimizi yaparız üç gün konuşur dördüncü gün susarlar bu zihniyete siz biz hepimiz çanak tuttuk ceremesini çekecez kaçarı yok bunları kabul edelim kendimizi yormayalımda üzmeyelimde gerçeklerle yaşamaya çalışalım

kardeşlerim benim Arada kızıp akp hükümeti yönetimini eleştiriyor olmamdan bir Art niyet Aramayın benim kızdığım bu ülkenin Aziz evlatları engelliler perişan durumda çoğunun ne bir sosyal güvencesi var Ayrıca 2022 sayılı yasa ile çoğu engellinin üç Aydan üç Aya Aldıkları maaşlarıda elinden Alınmıştır bumudur sosyal devlet Anlayışı birde suriyelilere bakıyorum yemin ederim suriyelilere özenmeye başladım çünkü bizim ülkemizde bizden daha iyi yaşıyor bizden daha fazla haklara sahiptirler şayet benim siyasi görüşümü soracak olursanız ben hiç bir partiye bağımlı değilim bağımsız ve tarafsızım saygılar.

murat bey dogru söylemiş,emin olun daha kötü günler görecegiz,7 haziranda seçim oldu,bu ülkede emekli,asgari ücretli,çiftçi demekki halinden menmun,şuanki hükümetin dar gelirli insanlara seçim beyannamesinde verdigi hiç bişey yoktu,yinede yüksek oyla birinci oldular,demekki halk menmun,kurban kesemeyen emekli menmun,günde 12 saat çalışıpta 1000 tl alan insanlar menmun,3 kuruş bakım parası almak için hastane kapılarında sürünen engelliler menmun,dolayısıyla banada menmun olmak düşer,ben bu kesimlerden daha rahat yaşıyorum şükürler olsun,ama insanız işte üzülüyoruz başkalarınada,çocuguna ilaç alamıyan insanlar biliyorum ben,vallahi yazık yani,herkesin insanca yaşama hakkı olmalı bu ülkede,ne diyelim allah yardımcımız olsun,bu millet birgün akıllanır inşallahh:)

istedikleri kocaman koyun sürüleri.malesef

Ben de anlamadım bu işi zaten bildiğim kadarıyla bakıma muhtaç engelli olduğu için bir yakınına bakım parası baglanan bir kişi,sanki kendine bağlanmış gibi 2022 maaşı kesiliyor.Çok saçma değilmi engelli maaşı engelli için,bakım parası ona bakıcılık yapan kişi için.Bu şartlarda evde 3 kişi yaşayıpta yakını bakım parası alan bir aile yapısında gerçek engelli kişi 2022 maaşı alamaz ortalama 303 tl üstünde olacağı için.Ayrıca 3 aydan 3 aya vereceklerine neden her ay vermiorlar bunuda anlamış değilim sonuçta verdikleri yine aynı para.
yani öyle bir gelir hesaplaması varki evde yaşayan gelirin 3 e bölünmesi gibi,yahu bakıcılık yapan kişi,engellinin herşeyinle ilgilenen kişi,işe gitmeyipte ailesinden zamanından ödün veripte kendini bakıcıığına adayan kişi mecbur mu aldığı bakıcılık parasını baktığı engelliyle bölüşmeye,ama bağlanma koşullarının hesaplanması bu şekilde yapılmış.Öle olduktan sonra bakıcılık yapan kişi gider girer bir işe alır parasınıda kafasıda rahat tek basına yer.

biz sesimizi çıkarmazsak daha başımıza neler gelecek haklarımızın elimizden Alınmaması
için ve hakları elinden Alınmış engelli kardeşlerimizin haklarını geri Almak için kalabalık
bir şekilde toplanmalıyız eylemler yapmalıyız yeter Artık yeter sığır gibi uyumaktan vazgeçelim
sadece beş yüz engelli toplansak inanın üç Aylık maaşlarımızı bir Ayda bir bölünmeden Alırız
yani üç Aylığımızı her Ay Alırız bunu başarabiliriz yeterki hakkımızı savunalım kalablık bir şekilde
toplanmalıyız.

vakit kaybetmeden organize olmalıyız kalabalık olmalıyızki sesimiz gür çıksın
bize yapılanların tek Asıl suçu biz engellilerde uyanalım bu derin uykudan gün
birlik beraberlik günüdür

bıktım vallahi bıktım dilimde tüy bitti uyanın sayın engelli kardeşlerim eylemlerde öcümü
var eylem yapanı hapsemi Atiyorlar neden hakkımızı savunmuyoruz neden sığır gibi uyuyoruz
uyanalım zillet içinde yaşamaktan bıkmadınızmı bilmezmisiniz HAK VERİLMEZ ALINIR.

sayın engelli kardeşlerim bu gün sayın Ahmet davutoğlu seçim bildirgesini Açıkladı ve malesef yine biz engelliler unutulduk bize bir şey vaadinde bulunmamıştır terk edildik hor görüldük diyeceğim bunun tek Asıl suçlusu bizleriz sığır gibi uyumaktayız napiyim kardeşim sopa zoruylamı sizi eylemlere teşvik ediyim yeter Artık yeter sözüm engelli davasına ihanet edenler hakkını Aramayan engellileredir sözüm işe yaramaz zillet içinde yaşamayı hor görülmeyi kolunu kaldırmaktan Aciz Acizliği horgörülmeyi benimsemiş engelli Ama engelli davasına ihanet edenleredir uyumaya devam edin hepinize yazıklar olsun bilmiyormusunuz HAK VERİLMEZ ALINIR.

İşte sorunda burda ya zaten sesimizi duyursak bağırsak hakkımızı arasak...Türk insanının en büyük sorunuda bu ya zaten şamar oğlanına dönmüşüz,vur ensesine al ekmeğini misali.Unutmayalım ötmeye horoza yem verilmez.

YILMAZ35 aynen öyle uyumaya devam edersek hep kayıbederiz
Ama eğerki bizler hakkımızı Ararsak eylemler yaparsak zafer bizlerin olur
dedim ya suç biz engellilerde.

2022 maaşı kesıldıgı için gssden düşenlerıde unutmayın.
kişi başı geliri 424,50lırayı gecenlerın enaz 51 lıra devlete haraç verecegıne unutmayın .

1 kasım restlesme günü olacak
13 yıldır milleti unutmaya alıştılar.>ninni yavrum ninni.
3 ay önce chp asgari ücret 1500 tl vaat edince akp türkiye batar kaynak yok asgari ücret 1500 olur mu diyordu.
Ne oldu şimdi akp kendisi 1300 tl vaat ediyo.
Millet uyandı artık ( kendi adıma söyleyeyim. )
Emekli maaşları yarıya düştü.
Dolar olmuş 3tl.
Maymun gözünü açtı artık. :)

2023 ve 2073 hedeflerimiz var ülke iyiye gidiyor diyenler vardı :) dolar euro uçmuş işssizlik özelliklede gençler arasında ki işssizlik artmış emeklilerin engellilerin alım gücü dibe vurmuş seçim sonrası doğalgaza enaz %10-15 arası zam gelecek kış gelirken, daha geçen gün otogaza %10 cıvarı zam geldi bence fazla beklentiye girmeyin

Engelli maaşları ve bakım parası hakkında akp hükümeti öncesi ve sonrası hakkında bilgisi olan var mı

uzakyol
öğrenmek istediğin tam olarak nedir? neden bu 2 aylığın tarihçesinin peşine düştün bakim?:)

Üst Alt