ka_rakartal
Kanalı buldum ama üçüncü sırada çıkmadı ben ayarlardan alaka düzeyi yerine yüklenme tarihi kısmını seçtim genelde video izlerken bu yöntemi kullanırım aradığım konu ile.ilgili en son video en basta çıkar, bilmeyenlere tavsiye ederim.
Linki paylasacaktim ama Youtube telif hakkı koyabilir siteye o yüzden hic kendimizi ve site yönetimini riske atmaya gerek yok.
Yorumumda belirtmek istediğim ve cevabınızda da farkettiğim şey şu ki, buradaki insanların görüşleri elbette önemlidir size katki saglar ama içerik üretme konusunda siz zaten kendinize bir yol çizmelisiniz. Kafanızda örneğin on tane fikir vardır ve bu on fikirle.ilgili videolar çekersiniz, insanlarin ilgisini çektikçe onlardan dönüşler alırsınız. Mesela kanalın amacı gibi bir videoyu cekmek istiyorsunuz, bunu birakin takipcileriniz sizden talep etsin.
Ayrıca ben isaret dili ile ilgili videolari 7 senedir izliyorum, engelliler ile.ilgili de illa ki vardır. Herkes kendi çapında bir çaba gösteriyor zaten ve eminim siz emek verdikçe karşılığını alırsınız.
Bunlari sizi yargılamak, elestirmek icin söylemiyorum. Youtubeda video izlemeyi seven biri olarak kendimce fikirlerimi söylüyorum.
Açıkçası kanalınız benim ilgi alanima girmiyor sebebiyse; fiziksel.bir engelim olmadigi icin, kendimi engelli gibi hissetmedigim için ve hastalik odakli yasamadigim için. Siz de anladığım kadarıyla bilgi paylaşımı yaparken ihtiyaci olanlara da yol göstermek istiyorsunuz bu da güzel bir sosyal sorumluluk örneği.
Umarım kanaliniz güzel yerlere gelir.