Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler olarak AÖF Kayıt Yenileme ücreti ödüyor muyuz?

medine6640

Yeni Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar %40 raporum var aöf kayıt yenileme 21.50 tl ücret çıkıyor. konu ile bilgisi olan var mı?

Evet öyle cüzzi bir rakam ödeme yapılıyor
Ben geçen dönem 16 lira ödemiştim.

Eğer kaldığınız bir ders varsa tekrarı için ücret ödeniyor o olabilir mi?

hayır o değil. Anadolu üniversitesi engelli vatandaşlardan sadece işlem ve masraf ücreti olarak 20 tl civarında bir ücret alıyor. Yani işlem ve masraf ücreti diyebiliriz.

birinci yılda ödememiştim 2. yılda çıkınca merak ettim doğrusu...

benim bir şey çıkmadı. sanırım bu Plumeria dediği gibi alttan ders için olabilir.

Normalde ücret ödenmiyor. Ama kalınca filan ders kalırsa 15-20 tl cıkıyor.

Ben de ayni soruyu soracaktim, cevap icin tesekkurler. Alttan iki dersim kalmisti ve ilk kez ucret qorduqum icin sasirdim acikcasi. Demekki normalmis :)

Kaldığımızda , kaldığımız ders başına alınan ücret nedir ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar kayıt yenileme yaptığım da hiç bir ücret ödemedim.

ben ve eşim ikinci üniversiteyi okuyoruz bizde 3 yıldır hiç ücret ödemedik. engellilerden harç almıyorlar. onu sorun bi yanlışlık olabilir.

:D ben kayıt yenilirken 251 tl yatırdıydım artık ödemeyecek miyim , benim de engelli raporum var, sistem bilir mi bunu yoksa gidip ben mi söylemeliyim

kayıt yenilemede ödenir
sınıf tekrarı olduğu için..

alttan ders kalırsa onun için çıkar 20 30 lira gibi. kalan ders sayısına göre değişir. ben de okudum. alttan ders alınca ücret çıktı yoksa ücret yoktu. işlem ücreti diye birşey yok

Benimki 2 yıllık üni. Ama okuduğum 4.senem yani hepsi tekrar o zaman ne olur

alttan 1 ders için kayıt yenilemek gerekiyor mu ? gerekiyorsa ücret ödememek yada çok az ödemek için ne yapmak gerek ?

arkadaşlar selamlar,

liseden yeni mezun oldum, ocak ayında ygs sınavı var, o sınava başvuru ücreti ve kazanırsam üniversiteye kayıt olmak için ücret ödeyecek miyim?

Benim 4. Senem aöfte.alttan ders aldığım da oldu ama tek kuruş ödemedim şimdiye kadar.

Sinif tekrari oldugundada 5 kurus odemedim 3 yildir

:D gene kaldım tüm derslerden nerdeyse finalleri bekliyoruz gari aöf yi zengin ediyorum ben

Hic kitap bilmem eski sorulara bakarak giriyorum ustelik eski sorulara sinav gunu sabah 8 de orda olup 1 saat ezberleyip giriyorum 11 dersten girdim bu donem tek der haric 50 den assagi puan yok o tek derste 45 tavsiyemdir. 6 tl ye murat yayinlari gecmis 3 yilin sorularini kitap haline getirmis satiyor. Umuyorum faydasini gorursunuz. Sosyoloji bolumum.

fatma1071

Simdi isaretleyin butun gireceginiz derslerin dogru siklarini sonrada atin kenara sonra sinav gunu bakarsiniz.
Guz donemi ara ve guz donemi donem sonu hepsi vardir o kitapta tek ders sinavinin bile var.

Engelli raporum ile açıköğretim bürosuna gittiğimde bana artık ücret ödemeyeceğimi söyledi oradaki görevli.

Bir dahaki kayıtta götüreceğim raporumu gari bende

bende okuyorum hiç ödemedim şimdiye kadar 3. dönemdeyim

Üst Alt