Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler olarak ev kredisi konusunda bir avantajımız var mı?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Ev almak istiyorum. İstanbul bahçelievlerde oturuyorum. Kredi almada biz engellilere indirim varmı faizi konusunda.
Öneriniz varmı,Nerde alabilirim.

Engellilere bi indirim yok bahcelievlerde zaten ev almak zor fiyatlar ucuk ben kucukcekmecede aldim sefakoy sogutlucesmede orda bile fiyatlar ucmus krediye bulasmadan aldim ben lakin krediyi o donem arastirdim dusuk faizli bulsam elimdeki nakiti vermiycektim.

Engellilere uygulanan bi opsiyon yok.

Hayırlı olsun ne kadara aldın kardes...
Valla bahçelievlerde oturuyorum. cevre semtlerdende olabilir dusunuyorum.

Ben 150.000 e aldim. Duruyor bi kac degisiklik tadilst yapip saticam istanbulda yasamaktan vazgectim.

Tavsiyem esenyurt metrobus duraklarina yurume mesafesi olan yerlerden olabilir mesela saadet mahallesi. Veya metrobus guzergahinda baska semtler bahcelievlere hic bulasma altindan kalkamazsin oraya pesinat parasiyla diger semtlerden daire alirsin.
Butce ne kadar.

Evet Bahçelievler genelde pahalıdır.
İlla çevreden olması isteniyorsa sınır komşusu Güngören daha uygun olabilir.
Ben İzmir'de yaşıyorum ve İstanbul Güngören'de Merkez Mahallesi kaymakamlık civarında şu anda kirada bir dairem var.
Emekli olduktan sonra İstanbul'dan İzmir'e taşındım artık dönmeyi de düşünmüyorum.
Uzaktan kiracı ile uğraşmak zor olduğundan satıp buradan almayı düşünüyorum.

Gungorende guzeldir. Bahcelievlere sizi baglayan bisey varsa is aile vs gungoren eski is yerim oradaydi. Oralarda daire fiyatlari nerelerde

Evim var ama inanın ben de bilmiyorum fiyatları :)
Yeni binalara güç yetirmek mümkün değil, bazen arkadaşlarla muhabbetimiz esnasında yeni binaların 400 bin liradan aşağı olmadığını belirtiyorlar. Sizleri bilmem ama benim boyumu aşıyor :) Eskiler de durumuna göre bunun yarısından aşağı olmuyor haliyle.
Şu an 800 tl kira geliyor.
Bahçelievler yakınında Zeytinburnu da var tabi düzgün yerlerine bakmak şartıyla. Yoksa Güngören'den daha ötede Esenler ya da Bağcılar'ı ben tavsiye etmiyorum. Bahçelievler'den kalkıp gidince oralar varoş tabir edilir.

Yuzyila falan girilmez zaten esenler falan yasanmaz. Kisacasi istanbuldan yasanacak bi yerde ev almak sikintili. Esenyurt dedim yukarda orasida oyle ama metrobus duraklari oldugu icin prim yapacak bi lokasyonda beylikduzude ayni sekilde. Lakin 400.000 tl nin vadedeki getirisi 3.500 tl iken dairelerin kirasinin bu duzeyde olmasi pek mantikli gelmiyor bana aldigim dairenin ust katinida aliyim dedim bi ara kira getirisi 600 tl iken fiyatinin 180.000 olmasi makul gelmedi binamiz sifir ama yinede makul gelmiyor.

Selamlar...Sizin ev kac yasında..
diyat ne kadar.

Gayrimenkul uzun vadede her zaman kazandırır.Kredi faizleri yüksek yaprak kıpırdamıyor piyasada.Millet batacağı kadar borca batmış zaten.İstanbulda ev almak dert kirada oturmak dert.Fiyatlar bölge bölge değişiyor nedeni her bölgedeki arsaların fiyatlarının değişken olması.Alacagın daire depremden sonra yapılan yapı denetimli bina olmasını tavsiye ederim.Tokiden falan almayı düşünürsen toplam aile bireylerinin kazancı 3.750 tl. geçmemesi lazım. Allah c.c. sonumuzu hayır etsin.

besalti20
Bina 24-25 yıllık. Daire 2+1 90 m2. 1.kat
Fiyat bilgim pek yok 200 bin civarında seyrettiği söyleniyor, son yıllarda hiç gitmedim İstanbul'a.
erdalakbay
Kira getirisi için ev alınmaz bence.
Dediğiniz gibi kira / fiyat oranı bence de hiç adil değil ama piyasa konutta öyle oturmuş durumda.
Yoksa bugün bana çok değil 100 bin tl verin her ay 3000 tl tık para vereyim hem de oynaya oynaya, bir o kadar da ben kazanayım.

Nasıl yanı 100 bin tl verin. ayda 3000 tl vereyım.. gercekten mı dıyorsun

@besalti
Yalan söylemek için bir nedenim yok ki.

Facebook kulanıyorsan Beni eklermisin.
Celal Beşaltı

Fainze de versen o kadar para gelır ama Haramdır.. ben tam aksını dusunuyorum. yatırım amaclı 150 ile 200 arası bir daire alırsın. 5 yıl ıcınde o ev zaten nerdeyse aldıgın fiyatın ıkı katına satabılırsın..

110.000 tl var vadede 1000 tl bile getirmiyor 3000 vericen bi o kadarda kendin kazanican de bizede bizde curumeyelim devlette.

@erdalakbay
Özel attım kardeş. Bize de de demişsin deyiverdim :)

Admin beni dövecek.
Konu geneli kapsamadığından Beşaltı^'dan sonra Erdalakbay'da özelden muhabbete sardırdı.
Yok müşteri çalmıyom valla admiinn :)))

Iyi geceler ustad verdigimiz gecici rahatsizliktan dolayi ozur dileriz. �� gorusmek uzere

Slm Ufuk Bey,

Bende izmir-menemende oturuyorum. Tanışmak isterim sizle. Bilginizden, Fikir, düşünce ve tavsiyelerinizden yararlanmak isterim.

Bilmem bu mümkünmüdür.

elbistan_46
İzmir'in tam zıt yönlerinin bir ucundan siz bir ucundan ben tutmuşuz, ben de Torbalı ve nerden baksanız 80 km vardır aramızda güya aynı ildeyiz :)

Evet haklısınız, uzağız ama istedikten sonra aşılır tüm mesafeler. Elbet bir gün tanışırız. Kendinize iyi bakınız.

Üst Alt