Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler özel güvenlik olabilir mi?

theboy

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
15
Merhaba, Konudada belirttigim gibi ben özel güvenlik kursuna yazılacaktım ama aklıma takılan bir çok şey var bazıları engelliler veya hastalıgı olanlar giremez demiş. Bende olan durum sadece 1 epilepsim var ve sabah ve aksam kullanıyorum ve sorun kalkıyor. Lenfoma kanserini atlattım allah'a şükür tek epilepsi var başkada birşey yok sizce özel güvenlik kursuna yazılabilirmiyim?

Raporumda böyle yazıyor. İşitme ve ruhsal gözükmüyor kronik sadece.
137p570.png

kardeşim üzgünüm bende epilepsi hastasıyım fakat bir özel güvenlik sertifikası alman için senden rapor isticekler doktor epilepsisi olan birine büyük ihtimalle rapor vermicektir.çünkü uykusuzluk ve ağır işler senin nöbet artışını etkilicektir hadi diyelim sen bu raporu aldın bu seferde seni çalıştıracak kurum seni gene bir sağlık raporu isticektir ve gene aynı sorunla baş başa kalacaksın bir epilepsi hastası olarak tek yapabildiğimiz şey ekpss çalışmak oluyor çünkü özel sektörde kesinlikle epilepsi hastası birini işe almayı tercih etmeyi tercih etmiyorlar daha çok fiziksel engelli bireyleri alıyorlar ve tamamen bize işsizlikle başbaşa kalmak düşüyor

cemkaleli Hep böyle bu türkiye iş arıyoruz yok hep lise mezun anlamıyorum bu turkiyeyi eskiden böyle deildi akp geldi bitti ülke. Ölsemde kurtulsam diyorum yani. Acı cekiyoruz ya. Nerden baksan 30 iş yerine başvuru yaptım hep ya cevap vermediler yada lise mezun olman gerekiyor dediler. Halimize bak.

Kardeşim daha demin bi konu açtım okumanı tavsiye ederim.

Nörolojik ve psikiyatrik engelliler olarak bizim hakkımız herzaman yendi.

Üst Alt