Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler pasaport harcından muaf mı?

eryener

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
not. öğrenciler üniversitelerinden alacakları bir yazı ile harçtan muaf olabilmektedir. öğrenciler, sadece pasaport cüzdan bedelini ödemekle yükümlüler. yeni alımlarda pasaport cüzdan bedeli 90 ytl. bizelerde rapor veya özürlü kimlik kartıyla olmaz bize yol gösterin bilgisi olan
.böyle bir yasa veya kanun var mı? özürlüler için yurt dışına tatil ve gezmek .vs?

Engelliler pasaport harcından muaf değillerdir.

Walla,böyle bir muafiyet hiç duymadım...(İEM'nin web sayfasına da baktım.)Olsa süper bişey olurdu walla...Zira pasaport harçları çok yüksek....

Evet çok güzel olurdu. Pasaport harçları, uçak biletleri, yurtdışında konaklama ve yeme içme bedellerini devlet karşılasaydı. Ha, bu arada yurtiçi karayoluyla seyahatta %60 engel ve %30 kıstasları getirildi. Birde, Mersin buluşmasına 10, Antalya buluşmasına ise bir o kadar katılımcı gelecek(miş). Foruma katılanlar; bu tartışmanın, yurtdışında tedavi olacaklar pasaport harçlarından muaf mı? diye olursa daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Engellilerin araçlarıın vize harcından muaf olmadığı bir ülkede
tartışılan konular gittikçe absürdleşiyor.

Üst Alt