TalanOldu
Anladığım kadarıyla aynı düşüncedeyiz... O halde bence sistem sorgulanmalı. Nerede yanlış var, neden böyle diye... Böyle davranan doktorda kendisini çok hastam var, piskolojim bozuk şeklinde savunuyor olabilir. Ama bu bir bahane midir ve gerçekten çok hastası varsa niye çok hastası var?
Kotan
Bende size katılmıyorum. Kendi saygınlığınızı kendiniz yaratırsınız. Eğer gösterdiğiniz saygı kadar saygı görmüyorsanız o halde orada durmayın. Başka yere gidin, araç alın.
Hele araç alma konusunda... Ben müşteriyim, ister raporla alırım ister raporsuz. Eğer bana müşteri muamelesi yapmayıp, yüzü falan düşüyorsa ben direk ortalığı ayğaa kaldırırım, hatta bundan sonra benimle ya satış müdürü konuşur ya da genel müdürleri... O damı olmadı, gider şikyet ederim, pişman olurlar... Sonrada bakarsınız gül gibi olurlar...
Şikayet ettikten sonra işimi farklı bir yerden de çözerim, sonra gelip özür dileyip beni kazanmaya çalışırlar...
Sonuç olarak, bu iş engelliliğe bakmaz. Sizin gösterdiğiniz saygıya, hak aramanıza ve kötü/ayrımcı muamaleye karşı durmanıza bakar.