Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler sendikası kurabilmemiz bizim için güzel olur mu?

jeotermal

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar bizimde sendikamız olursa belki bizimde sorunlarımız hemen çözülür hiç olmazsa heryerde sözümüz geçer mesela bize verilecek sözlerle bizde nerlere oy verilirken o na göre oyumuzu belirleriz haklımıyım sizce şöyle düşünün türkiyede 8 milyon engelli kardeşimiz var bunların yanında anne baba kardeş ve coçuğu olanlar var 3x8:24 milyon oy yapar kısaca oda yüzde yirmi oy potansiyeli yapar istersek engelliler partisi bile kurabiliriz

bu da bir fikir ve bence sesimizi cıkararak mücadelemizi geliştirecek hertürlü yöntemi mutlak denemeliyiz.
sendika tabeladan ileri gecmiycekse olmasa daha iyi, kaldıki bikaç engelli sendikasıda var: örneğin
engelli kamu çalışanları sendikası/ engelli kadın çalışanlar sendikası, bildiklerim. ama ne yaparlar bilmem?
yurt dışında uygulama nasılmış kopya çekilebilir, bileniniz var mı?

Türkiye Engelliler Sendikası (TESEN)

Engelliler sendikası fikrinize katılıyorum, elimden gelen her türlü vesteği vermeye hazırım. işe internette örgütlenerek başlayabiliriz.

Sendika fikrinize katılıyorum, elimden gelen desteği vermeye hazırım, işe internette örgütlenerek başlayabiliriz.

bence çok güzel olur;böylece sorunlarımız daha çabuk çözülür..Bende destek veriyorum.

hadi o zaman arkadaşlar herkes tanıdığı bildiği arkadaşlara bu konuyu söylesin burda editör ile konuşup o daha iyi bir makale yapıp ana sayfaya taşırsa bizce daha iyi olur haydi hayırlı diyelim

engelli işsizler sendikası :)

grev bile yaparız artık :)

evet güzel fikir biz engelliler olarak türkiyede tüm engelliler ve aileleri evet cok ciidi bi oy potansiyeli oluyor AMA günümüzdeki mesela bazı sendikalar gibi adı var tabela gerisi yok böyle olacaksa varsın olmasın daha iyi aslında parti bile kurulabilir hem isteklerimiz duyrulur hemde ciddiye alınırız AMA ÇOKTA ama yazıyom ama günümüzde insanlarımız takım tutar gibi parti tutan insanlarımız var bunu maalesef çok acı bi gerçek çok görüyom düşünün türkiye engelliler sendikası tüm engellileri kapsaması için omirilik ortapedik görmeyen kör kardeşimiz hepsi tek isim TÜRKİYE ENGELLİLER DERNEĞİ VE AYLIK AYDATIDA OLSUN AMA UÇUK DEĞİL EN FAZLA 10 TL VE GÜZEL ÜYESİ OLURSA GÜZEL PARA EDER ÖRNEK İŞTEN HAKSIZLIKLA ATILAN KARDEŞİMİZ BAŞVURACAK MİSAL DERNEĞİMİZ ONA AVUKAT TEMİN EDECEK HAKKINI ARAMASI İÇİN ÖRNEK ÜÇRETSİZ ULAŞIM YASALAŞTI AMA UYGULAMA BAŞLAMADI TOPLUÇA ÖRGÜTLENİP TRAFİĞİ KAPATMADAN KIRIP DÖKMEDEN EYLEM BOŞ Bİ ARAZİDEDE OLSA ORAYA MEDYA GELDİĞİ ZAMAN iş değişir ve hızlanır daha bir sürü örnek ve siyasi partilerde secim zamanı bizler için proje hazırlamak zorunda kalır kendimiz engelliler partisi olmaz nedeni ise takım tutar gibi parti tutan insanımız çok örnek cemal amca diye yakın bi tanıdığım yaşı 82 siyaset konuştuğumuzda bu yaşıma kadar o partiye vermiş bu saaten sonrada o parti neden neyse BEN VARIM TÜRKİYE ENGELLİLER SENDİKASI ama bu bir ilde birden fazla olmaması lazım

Bende katılır ve desteklerim. Bizim yani Engellilein acısından çok iyi olur.

Güzel bir fikir ama bu konu daha önceden de tartışıldı. Sadece tartışma ile sınırlı kaldı. Nedeni ise mevcutta zaten bir engelli partisinin olduğu ve engelli sendikasının kapsamı.

Fikir olarak çok güzel bir fikir ancak, onca dernek varken siyasi iktidarın boyunduruğundan çıkmayan engelliler maalesef sendikada kurulsa farkı olmayacağını düşünüyorum, O kadar çok engelli nüfusu varken bunu güç halinde hiç bir dönem ve zaman kullanamamışken bugünden sonrada ne sendika ne siyasi parti olarak da kullanamayız. Çünkü sitemizde en ufakcık bir konuda bile fikir ayrılıklarının tavan yaptığı hakarete varan sözlerin sarf edildiği tahammülsüzlük duygusunun hat safhalara ulaştığı, bencilliğin dip noktasına vurduğu ben ben ben zihniyeti mevcut bu hastalıklar ve engelleri ne zaman ki kendi fikir ve düşüncelerimizden kaldırır isek işte o zaman her konuda ve birleşmede Türkiye ve mecvut yönetimleri titretiriz diye düşünüyorum. FİKİR güzel ama önce hastalıklardan kurtulmak gerek....

desteklyen arkadaşlardan ve desteklemese bile bizim gibi aklından bile geçen arkadaşlarım sizlere seleniyorum gelin hep birlik olalım bizi işten çakaracak yok bunu bir düşünüm derim

Engelli sendikası kurulunazmı

sendikanın kanunlarından bizler neden yararlanmayalım örnek 1) avukatımız olur 2) bizlerin yararına kanun çıkartmak için sesimizi duyururuz 3)yardıma muhtaç engelli kardeşlerimize yardımcı oluruz vs. vs. ne dersiniz

çok güzel ve yerinde biriş olur keşke örgütlenebilsek arkadaşlar bakın neler olur neler

Üst Alt