Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler Tıbbi sekreterlikte çalışabilir mi?

Nergis.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Acil yardıma ihtiyacım var! Bende tıbbi sekreterlerden herhangi bir rahatsızlığı olan kişiyi işe alıyorlarmı bunu merak ediyorum araştırdığım kadarıyla hiçbir engel istemiyorlardı ama belki kabul ederler bi bilginiz vardır diye düşünüyorum lütfen yardım edermisiniz?

çalışabilir ama tıbbi sekreter ihtiyacı olan kamu/özel kurum bazı şartlar arayabilir.. mesela; telefona bakacak kişiden işitme engelli olmadığına, görme engelli olmadığına dair rapor isterler onun haricinde bilgisayar kullanmasını bilen kişiden her iki ellerini kullanabilme şartı ararlar bunların haricinde başka bişey istemezler ama masa başı iş için geçerlidir..

yani birçok şey yapabiliyorum, bilgisayar kullanımı, işitme gücü, kağıt kalem tutma birçok şeyim iyi sadece biraz yavaş hareket ediyorum kabul ederlermi?

Nergis. niye kabul etmesinler soluk soluğa çalışacak halin yok ya :) başvurmak istediğin yerlere yap başvurunu açıklama kısmında yazarsın zaten sonrası şansına artık..

şansa iş bırakmak ne biliyim hiç risk alasım yok araştırdım internetten okudum hiçbir engel kabul edilmiyo yazıyodu hem çalışma saatleri uygunmudur benim gündüz vakti gelip gitmem öyle karışık bi ayrı problem daha var?

@Nergis. özellikle kurumsal yapıya kavuşmuş özel hastanelerde (100 kişi ve üzeri çalışanı olan) iş bulma imkanının daha kolay olacağını düşünüyorum

Gece nöbetine kalabilirim hastane içinde zorluk çekmem çünkü hastanede ışıklandırma var gece nöbetini yapar gündüz ayrılırım hastanede hiçbi zorluk yok mühim olan benim için dışarısı dışarda ışıklandırma yok serbest ortam zorluk çekiyorum galiba dediğin doğru çalışanı bol bi yerde istediğim gibi çalışabilirim ama devlet yeri olurmu?

Üst Alt