Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Spordan kastınız nedir? Bildiğim kadarıyla engellilerin oynadığı futbol basketbol takımları falan var. Tabii yapabileceğiniz spor engelinizle doğrudan ilişkili olacağına göre her sporu her engel grubu zaten yapamaz. Daha açık yazarsanız yorumlar daha net olur.
yapabiliyor ve yapıyorda ben şahsen Masa tenisi oyunuyorum ... Türkiye bedensel engelliler masa tenisi türkye 2ncisiyim...!bunun gibi Halter var okçuluk ,basketball ,Futbol,yüzme ,badminton,vs vs .Googledan açın bakın engellilerin sporda türkiye engellier!genelde şöle ne gibi başarılara imza atıyolrlar hepsini bi izleyin görün tavsiye ederim!!!Tabiki spor kültürü ve ve komplexleri üzerine devletin üzerine düşmemesi üzücü !faliyetler ve her semtte spor salonları komplexleri yapılmalı! bunları Ülke olarak aşmalıyız Avrupa bu konuda mükemmel üstü! Bİr devlet ülkesi, halkı için hiç bişi yapmıyoursa insanlarımızında durumu ilerleyişi kötüye yöneliyor!
Muhammet arkadasımıza hak veriyorum önce bir İŞ!. engelliler sadece engelli kadrosunda değerlendiriliyor biçok şirketlerin özel olsun kamu olsun bu işine geliyor!!!. kamuda %3 özelde aynı iyi ne güzel!!! komık değilmi???
hem neden bı sınıflandırma???hı neden___???hayır neden bir özürlü normal bir vatandaş gibi normal kadrolarda yer alamıyor!!! ne biliyim çok komık ve abest geliyor bana!herkes kulaktan dolma cahil cahil şöle demezmi??? engellilere cok yardım ediliyor hemen iş veriliyor !!! mantığa bakın !!! bi çoğu böle sanıyor ınanın!!! halk ulus bu konularda tam içerikli olarak bilgilendirilmiyolar biz Engellilerin ne tür sorunlarla dertlerle cebelleştiğimizin bilincinde değiller yani TV de herşekilde yayınlasınlar!!! misal bikaç engelli arkadasımız konuşsun!!!nedense biçok şeyde ülke ve halk olarak kayıtsız kalırıyoruz umursamıyoruz çünki insanlar karın tokluğuna ekmeğin peşine düşmüşler!!!..
Bilmem Turkiye'de Istanbul'daki bir engelli vatandasla, Hakkari'deki engelli bir vatandas ayni imkanlara sahip mi?? Engelli degilim kendim ancak engellilerle calistim Avrupa'da. Buradaki olanaklari gorseler engelliler icin yapilanlari, inanamassiniz. Ama burasi Turkiye... Yavas yavas . Laiklik tartismalari daha yeni yeni kesildi. Ordu, darbe tartismalari yeni yeni duruldu. Bundan sonra herhalde toplum ve problemleri gundeme gelecek.
Insan kiyasliyor dogal olarak farkliligi, yaklasimlari.