Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler yasası ertelendi. Sıra ÖMSS'ye gelir mi?

Konular
49
Reaksiyonlar
0
"7 Temmuz 2012 tarihinde dolacak süre 7 Temmuz 2015’e uzatılacak."

SN ,BAŞBAKAN nımız ve SN . Bakanımız Fatma Şahin, SN Faruk Çelik ,İnşallah Biz ÖZÜRLÜLER ve ÖMSS ye Sahip çıkar ........

7 senede birşey yapmayanlar 3senedem. yapacaklar hem yasayı kim takarki.

yasayı taksalardı zaten süre uzatmaya gitmezlerdi 7 sene içinde yapılması gerekenler çoktan yapılmış olurdu

hak vermek lazım arkadaşlar yerel yönetimlere!!!,işleri çok yoğun (adam yerleştirme,ihale verme,gelen giden partililere ziyafet,bir daha ki seçim için takla atmalar vs.) olduğu için sıra engelli kullarına! gelmedi.

ÖMSS'ye birşey olmaz bu kadar karamsar olmayın.

Daha önemsiz işlerde o kadar hızlı olanların bu işte yavaş olmasını tabiyiki anlamak mümükün değil...

oturduğum mahallenin tüm kaldırımları asvalt yolla birlikte geçen yıl kazındı ve baştan yapıldı yollar daraltıldı kaldırımlar genişletildi yalnış anlamayın yayalar için değil araçlar park etsin diye yapıldı araçların park edildiği kaldırın 10cm yaya kaldırımı 30cm yükseklikte oldu apartmanla kaldırım arasında bir çukur oluştu yani caddeye ulaşmam için rampası olmayan 3 aşamalı kaldırım oluştu geçin yıl yapılan kaldırım dahi kanunlara uymaz iken siz türkiye genelinde düzelmeyi boşuna bkmeyin

benim aklım sunu anlamıyor neden engellilere gelinçe bu işler yavaş yavaş işliyor hep bekleyen bizler oluyor hakkımızda hayırlısı olsun ney diyek artık

ben en başta dedim :) bunlar dan turşu olmaz yarım yamalak iş güdüyorlar

Üst Alt