Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerde ATM Çalışanlığı Üzerine Mülakat İsteği [Araştırma]

ttezcan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba herkese,

Adım Tolga Tezcan, Amerika’da sosyoloji doktorası yapıyorum. Sizlerden bir ricam var. Bir süredir bir araştırma için çalışıyorum. Konusu, benim “ATM çalışanlığı” dediğim, kısaca işverenin çalışana ATM kartını verip iş gelmemesini istediği çalıştırma durumu. Çalışma hayatının herhangi bir döneminde en az 1 kere bu şekilde çalışmış olanlarla yahut halihazırda bu şekilde çalışanlarla birebir görüşmeler yapmak isterim.

Daha önce forumda çalışma hayatı üzerine bir yazı hazırlamıştım. Kendimi hatırlatmak bakımından yazının linkini de paylaşıyorum:
http://www.engelliler.biz/forum/sak...i-deneyimleri-ve-cikarimlar-tolga-tezcan.html

20 Aralık-8 Ocak tarihleri arasında Türkiye’de olacağım ve bu tarihler arasında benimle görüşmeyi kabul edenlerin bana özel mesaj atmalarını rica ediyorum. Kimlik bilgilerinizi kesinlikle istemeyeceğim ve size dair hiçbir bilgiyi hiç kimseyle paylaşmayacağım, bu noktada size görüşmeden önce bir taahhütname de imzalayacağım.

Email atmak isterseniz: tolgatezcan@gmail.com

Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Bu konuda Tolga kardeşime yardım edebilecek arkadaşların desteğini bekliyoruz...

Üst Alt