Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerde çabuk sinirlenme ve kısa sürede sakinleşme!?

BeyaZenci

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Sizde de bu var mı? Bunun için sakinleştirici damla hap öneriyor musunuz? Ama sinirim yine çabuk geçiyor..

Ben de çabuk sinirlenirim ama hiç ilaç alacak bi boyutta olduğumu sanmıyorum.

Mavidenizim anladım. Bana doktor önermişti daha doğrus annem doktora söylemiş sakinleştirici verin, doktor da yazim sana dedi ben kabul etmemistim o zamanlar 😊 Aslında bu sinirin sebebi yalnızlık can sıkıntısı durumumuz vb diye düsünüyorum

BeyaZenci tabii ki öyle. Birşeylerle meşgul olmak, sohbet etmek her insanın ihtiyacı. Engelli olmak önemli değil. Kimi tek başına bir odaya mahkum etsen sinirleri alt-üst olur zaten.

ya çabuk sinirlenip öfkesi dinmeyenler napsın? olaya birazda burdan bakalım

@Mavidenizim evet öyle. Yalnızlık Allah'a mahsustur diye bir söz var bu gerçek bir söz. Allah bu durumdaki herkese yardım etsin

@gidengelmez abi o kadar da öfkenin dinmeyeceği bişey yaşamaz ki insan

Karakter meselesidir. Ben gayet sakinimdir. Sinirlerimi kimselere hoplatırmam. O çizgiyi aşmalarına izin vermiyorum. Olurda olursa yine sakince tavrımı koyarım konuşarak.

gidengelmez ben mi sinirlendirdim:D ÖzgürKız ben sinirliyken konuşamam. Kitlenir kalırım. Bi şey söyleyecek olsam ağlarım. Ya da küserim ama kimse küstüğümü anlamaz. Tavşan dağ hesabı. Sonra gece olur uyku tutmaz. Ah be şunu şunu söyleseydim ya niye söylemedim diye kendi kendimi yerim. Bana benden çok çektiren yok sanırım. :)

Soru; neden sırf engelli olduğumuz için mi daha çabuk sinirleniyoruz? Saçma :)

arkadaşa katılıyorum engelli oluşu insanın sinirlenmesine neden değil
örneğin ben ilac kullanıyorum ama ilaçtan öncede ani parlamalarım olan bir insandım saman alevi gibi hemen geçerdi
karşımda kini kırabilirdim hala daha öyleyim
serde karadenizlilik var yapacak bir şey yok
bunun engelle ilaçla lakası yok desemde bazı ilaçlar aşırı sinir yapıyor bu da kesin
iyi düşünüp öyle tartmak lazım

ARKADAŞLAR : Her konuyu yada her olayı engele bağlamayın. her insan sinirlenir bu insanın karakteriyle ilgili bir konu engelli yada engelsiz bunun bir anlamı yok ki.
Konunun başlığı bence biraz anlamsız olmuş, keşke engelli insan kelimesini kullanmadan açsaydınız. Gelelim sinirlenme konusuna onunda yalnız olmakla bir alakası olduğunu düşünmüyorum, bu konu için bence en iyisi güze bir doktora gitmen o sana zaten gerekeni söyleyecektir.

NOT: Yani çok özür diliyorum herkes den ama başınıza taş düşse ben engelliyim ondan düştü diyeceksiniz :) aşın artık her konuda engelliyim olayını, rica ediyorum. :)

Üst Alt