Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerden bankaların kestiği paraları geri almak için ne yapmak lazım?

nisam55

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
meraba arkadaşlar 2 gün önce haberlerde izledim englli ve yaşlılık aylıklarında kesintiler olmuş bu kesintileri almak için dilekçe yazılıp kesilen paralarımızı geri alabiliyomuşuz bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen cvp yazsın teşekkürler

2022 aylıkları zaten PTT aracılığıyla ödeniyor ve kesinti olduğunu sanmıyorum.
Bahsettiğiniz konu evde bakım aylıkları ile ilgili olmalı. Evde bakım aylıklarını alırken 15 liralık bir kesinti yapıyormuş bankalar ve bu kesintiler alınabiliyor:http://www.engelliler.biz/forum/evd...tl-engellilere-geri-odenecek.html#post1227029

Öğrenmek istediğiniz başka bir konu ise eğer ayrıntılı yazarsanız iyi olur. böyle tahmin yürütmek zorunda kalmayız.

kalem hanım her ilde 765 alındı,bulundugumuz ilçede banka olmadıgı için farklı bankadan atm ile çekiyorlar iki akrabamda da eger 765 ise 730 almışlar 35 tl kesilmiş bu normalmi teb bankasına yatan maaşını vakıfbanktan alıyorlar kesinti 35 tl sizce normal mi..

maaşınızı aynen almak zorundasınız. kesinti yapılamaz. yukarıda linkini verdiğim başlıktan Denetim adlı arkadaşın dediklerini yapınız kesinti varsa.
Ama farklı banka ATM'si kullanılınca fark alınıyor sanırım bunu tam bilmiyorum. bilen arkadaşlar döner yardımcı olurlar size.
ama dediğiniz miktarda almışsanız fazla bu. kesinti yapılmış demek. bu kesintiyi alamamaları gerekir.

Bence hemen aile bakanlığı il/ilçe müdürlüğüne gidip bu durumu anlatın. banka olmadığı için başka bankadan para çekildiğini ve bu yüzden bu kadar para kesildiğini soyleyin çözüm bulsunlar buna.

allah razı olsun bizimde dikkatimizi çekti ama dedik bu sorun acaba bankalardan mı yoksa kesinti normal mi die burdan bi araştıralım öyle hareket edelim,devletimizden allah razı olsun o kadar yardımcı oluyor sizlerden de allah razı olsun bilgilendiriyorsunuz emeginize saglık elleriniz dert görmesin...çok iyisiniz kalem hanım

Üst Alt