Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerden 'Engelsiz Türkiye Partisi'

Veritas

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Engellilerin sorunlarına dikkat çekmek amacıyla ''Engelsiz Türkiye Partisi'' kuruldu.
120505-engelsiz.hmedium.jpg
[FONT=inherit][FONT=Verdana]AA[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=Verdana]ANKARA - Yüzde 60'ını engellilerin oluşturduğu partinin açılış töreninde konuşan Genel Başkan Muharrem Parmaksız, kendisinin de ortopedik engelli olduğunu, engellilerin sorunlarına çözüm üretmeyi ve Türk siyasi hayatına yeni bir soluk getirmeyi amaçladıklarını söyledi.[/FONT][/FONT]
[FONT=inherit][FONT=Verdana]
Partilerinin ilçe örgütlenmelerini yaptıklarını dile getiren Parmaksız, ''Bizler siyaset meydanına adım attığımız zaman şunu düşündük, diğer partilerden bir farkımız olması lazım. Bizler siyaseti karalama olarak kullanmayacağız. Hiçbir siyasi liderle de alıp veremediğimiz yok'' dedi.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=Verdana]
Siyasette diyaloğun önemine işaret eden Parmaksız, ''Siyasi liderler hasta ziyaretleri ve taziyelerde bir araya geliyorlar. Biz, liderlerle ülke sorunlarını konuşmak için ikindi çaylarında da bir araya gelmek istiyoruz'' diye konuştu.

Engellilerin sağlık, eğitim ve istihdam konularında sorunları olduğunu ifade eden Muharrem Parmaksız, bu sorunlara köklü çözümler getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.[/FONT][/FONT]

Bu parti siyasi yelpazenin sağında mı, solunda mı, merkezde mi olacak?

Engelsiz Türkiye Partisi kuruldu.

Yüzde 60'ını engellilerin oluşturduğu partinin açılış töreninde konuşan Genel Başkan Muharrem Parmaksız, kendisinin de ortopedik engelli olduğunu, engellilerin sorunlarına çözüm üretmeyi ve Türk siyasi hayatına yeni bir soluk getirmeyi amaçladıklarını söyledi.Partilerinin ilçe örgütlenmelerini yaptıklarını dile getiren Parmaksız, ''Bizler siyaset meydanına adım attığımız zaman şunu düşündük, diğer partilerden bir farkımız olması lazım. Bizler siyaseti karalama olarak kullanmayacağız. Hiçbir siyasi liderle de alıp veremediğimiz yok'' dedi.
Siyasette diyaloğun önemine işaret eden Parmaksız, ''Siyasi liderler hasta ziyaretleri ve taziyelerde bir araya geliyorlar. Biz, liderlerle ülke sorunlarını konuşmak için ikindi çaylarında da bir araya gelmek istiyoruz'' diye konuştu.
Engellilerin sağlık, eğitim ve istihdam konularında sorunları olduğunu ifade eden Muharrem Parmaksız, bu sorunlara köklü çözümler getirmeyi hedeflediklerini kaydetti

Genel merkez iletişim eklerseniz güzel olur...

Üst Alt