Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere ait bir Bakanlık kurulması şart...

miremur

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Meclise Engelli milletvekllerinin gitmesi nispeten bizler için olumlu,eğer hepimiz tek bir ses olarak bugünlerde karşılaştığımız adaylara meclise gittiğinizde ''SAKATLAR '' veya adı ne olursa ''ENGELLİ''-''ÖZÜRLÜ'' fark etmez BAKANLIK kurulması için çaba harcayın diye kulaklarına küpe takın...Deniyorya!9 milyon engelli var,eğer sorunlarımız tek elden çözülürse daha hızlı ve olumlu sonuç alırız diye düşünüyorum.Ne dersiniz?

selam çok iyi olur ancak bizlerin sorunlarını bilen ve mümkünse engellilerden personel olşturulursa harika olacağını düşünüyorum.

Eğer bizimle ilgili bir engelliler Bakanlığı kurulsa değisik kurumlarda olan dağınık haklarımız tek çatıdan direk halolur....Örnek:2022 emekli sandığında,evde bakım sosyal hizmetlerde,fak-fuk-fon ise kaymakamlıkta hepsi rapor isitiyor,bakanlığımız olsa tek rapor tc ile her işimiz kolayca olurdu...bu bağlamda bizler sesli olarak bağırırsak uzun vadedede olsa cevap alacağız diye düşünüyorum....

Üst Alt