Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere Avantaj Sağlayan Bankalar Neler?

Konular
107
Reaksiyonlar
2
Merhaba

10 yıldır bütün hesaplarım garanti bankasında ama artık aldıkları hesap ücretiyle pes derdirtiler bana.
eft si ucuz hesap ücreti az sanal kartı olan bi banka söyler misiniz belki engelileri düşünen bi banka vardır.

tşk.

Enpara olabilir, dijital banka özelliğiyle Eft,havale,kart ücreti, hesap işletim ücreti olmayan bi FİNANSBANK kurulusudur.

Aktif olarak online bankacılık kullanıyorsanız enpara.com en iyisi. (fiziksel şubesi yok fakat finansbank atm'lerini kullanabilirsiniz)

Bir çok bankaya otomatik ödeme talimatı verdiğinizde hesap işletim ücreti almıyor zaten. Mesela İş bankası. EFT için bişey diyemicem.
Bende garanti müşterisiyim fakat maaşım oraya yattığı için hesap işletim ücreti yok EFT Havale ücreti yok fatura ödemelerde fark yok.

garanti dolar hesabından 6 aylık 23$ kesmiş.1 yılda 46$
ayrıca otomatik ödeme olmasına ragmen her 6ayda yine odeme yaptım
Ümit Kurtuluş

enpara iyi güzel fakat işitme engellilere hesap acmıyor ben başvurdum işlemleri telefonla yaptıgımız ve şube kullanmadığımız için talebiniz kabul edilmemiştir diye cevap geldi halbuki bütün işlemleri internet bankacılığından yapılıyor :confused:

Üst Alt