Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere avantajlı kredi var mı?

serhatkosova

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba benım % 84 raporum var kredi çekicam vergi raporumla gidip faizsiz verirlermi öle bişey varsa hangi bankalardan yararlanabilirim ???

engelli olduğunuz için hiç vermeye de bilirler faiz indirimi olmaz

Ama çalışıyorum hem vergi imdirim raporumda var olmuyormu ? :(

bankalar kredilere bireysel baktıkların dan engellilerde risk daha yüksek olduğundan genelde vermek istemezler krediyi forumda daha önceki konularda araç kredisi bile vermeyen bankalar olduğuna dair konular

serhat çalıştığın için kredi alabilirsin, tabi borçun yada bankalarla bir olayın yoksa.engelli olup olmamanla ilgisi yok. bende cektim ev kredisi hatta onun haricinde 3 tane daha kredi çektim yeter ki bankalarda sıkıntın olmasın....

ama faizsiz kredi gibi bir şey söz konusu değil. normal herkese yapılan muamale sana da yapılır. tabi bu benim bildiğimm

sayın: 456 siz kredi alırken üstüne basa basa bankaya engelli olduğunuzu belirt tinizmi ? hatta yüzde 84 raporunuzu bankaya sunarak mı başvurdunuz ? yoksa normal çalışan olarak mı müracaat ettiniz ? bu arada bende engelliyim bir çok kredi kullanmışlığım olmuştur ama normal çalışan olarak müracaat etmişimdir burada // arkadaşımızın öğrenmek istediği engelli raporumu sunarak faiz muafiyetli kredi kullanabilir miyim tşklr herkese hayırlı akşamlar

engelli olduğumu basa basa söylememe gerek yok çünkü görünen köy klavuz istemez derler yha, benim ki de o misal :) dediğim gibi o konu da benim bir bilgim yok, olan arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır...

:) bankalar ve kurumlar görüne ne değil sunulmuş olan resmi evraklarla işlem yaparlar tecrübelerim var bu konuda engelli olduğumu raporla belirterek müracat edip alamadığım krediyi aynı haftasında normal normal kredi başvurusunda almışımdır herkese kolay gelsin :)

bankaların engelliler için tek kolaylığı! ATM kullanımını daha kolay hale getirmek :D krediyle faize hiç bulaşmayın, cebinizdeki 3-5 kuruşu da durduk yere kaptırmayın dosya marafı,kkdf ,bsmv,dosya masrafı,sigorta,aidat vsvsvsvs masraflarıyla..harcadıgından cok masraf ödersin bankalara

Herkese Çok tşk ederim sevgiyle kalın.. :)

Peki dogukan bey en fazla kaç para çekebilirim ev almak için ?

Üst Alt