Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engellilere bağlanacak 2022 maaşında gelir hesabına bakılmaması durumu var mı?
İyi günler ben balıkesir milletvekili ahmet akının kanun tasarısını gördüm gelir durumuna bakılmasın diye vermiş yaşlılar için tamamda engelliler kısmı kabul edilmedimi acaba cevaplarsanız sevinirim
valla bu konuda çok kanun tasarısı verildi ama sonuç yok. engellilerin kendisinin ve hanesinde kalan herkesin gelirine bakılmaya aynen devam. bu konuda bir değişiklik yok.
İyi günler. Ben bu sene %80oranında rapor aldım psikoz eskisi 45ti fakat ağır diye geçmiyor annem babam emekli olduğu için 2022maaşı alamıyorum. Çalışamıyorumda acaba başvursam değeelendirilirmi muhtaçlık sınırını geçiyoruz ev kira cevaplarsanız. Sevinirim
Malesef arkadaşım engellinin yaşadığı durum değil hane dikkate alınıyor, hanedi gelirler gider düşülmeden hesaplanıp kişi başı 2016 için 392 tl yi aşmaması gerekiyor.
fulya35 bahsettiğin olay 65 yaş üstü yaşlılarla ilgili düzenlemedir. engelilerle ilgili bir düzenleme değil bu. aynı videoyu açıklama bile yapmadan 2 ayrı yerde sadece link vererek paylaşmışsın alakasız yerlerde.