Merhabalar arkadaşlar 11 yıldır taşoren olarak çalıştığım kamu kurumu, sosyal hak ve maaşta ayrımcılık yapmaya başladı. Kurum içinde normal personel ile aynı haklarda çalışırken şuan siz engellisiniz size yok deniyor.
Örneğin asgarî ücretin %10 fazlası maaş alıyorduk, son guncellemede bu rakam asgarî ücretin %20 çıkarıldı ve bize uygulanmıyor.
Yine aynı şekilde performans sistemine geçilecek ve söylentiler bize bu performansında yansıtılmayacağı yönünde gerekçe yine bizim engelli olmamız.
Diğer personeli farkli bir iş kolunda göstermişler ve bu iş kolunda biz engelli olduğumuz için gösteremediklerini söylüyorlar, bizde herkesle aynı işi yapıyoruz.
Benim engelim dil boyun ve çene yapısında bozukluk var.
Adamlar daha engelli olmanın ne olduğunu bilmiyor, illa yatalak ve bir kişiye muhtaç olacaksın anladıkları bu
Ben birşey yapabilirmiyim, hakkımı ararsam isten çıkarırlar mı merak ediyorum.
Desteğinizi rica ediyorum.
Herkese sağlıklı ve ayrımın olmadığı bir dünya dilerim.
Örneğin asgarî ücretin %10 fazlası maaş alıyorduk, son guncellemede bu rakam asgarî ücretin %20 çıkarıldı ve bize uygulanmıyor.
Yine aynı şekilde performans sistemine geçilecek ve söylentiler bize bu performansında yansıtılmayacağı yönünde gerekçe yine bizim engelli olmamız.
Diğer personeli farkli bir iş kolunda göstermişler ve bu iş kolunda biz engelli olduğumuz için gösteremediklerini söylüyorlar, bizde herkesle aynı işi yapıyoruz.
Benim engelim dil boyun ve çene yapısında bozukluk var.
Adamlar daha engelli olmanın ne olduğunu bilmiyor, illa yatalak ve bir kişiye muhtaç olacaksın anladıkları bu
Ben birşey yapabilirmiyim, hakkımı ararsam isten çıkarırlar mı merak ediyorum.
Desteğinizi rica ediyorum.
Herkese sağlıklı ve ayrımın olmadığı bir dünya dilerim.